VOCEA ROMÂNIEI. APARIŢIE ŞOC a lui JULIE MAYAYA la un eveniment monden. Lumea credea că a slăbit

Julie Mayaya a apărut, zilele trecute, la un eveniment monden, arătând mai bine ca niciodată şi dând de înţeles că ar fi pierdut mult în greutate. Strălucitoare şi foarte veselă, Julie a fost ţinta aparatelor de fotografiat şi, totodată, a vorbit fără perdea despre silueta sa, despre planurile de viitor în cariera muzicală, dar şi despre vacanţă.  

03 iun. 2014, 15:36

Deşi arăta extrem de bine şi părea să fie cu mult mai slabă faţă de apariţiile pe micul ecran, „Vocea României” din echipa fostului jurat Horia Brenciu a mărturisit că nu a dat jos niciun kilogram, însă a optat pentru o ţinută care o avantajează, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI revine. SURPRIZĂ în sezonul 4. Cine sunt JURAŢII

„Nu am slăbit, doar m-am îmbrăcat altfel. Televizorul măreşte foarte mult. Eu nu am făcut mare lucru în sensul acesta, cântarul îmi confirmă faptul că nu am depus mari eforturi… Multă lume care mă vede în carne şi oase îmi spune:>. Ce să zic? Nu, nu am slăbit!”, a declarat Julie Mayaya. 

Citeşte şi Horia Brenciu, glumă proastă în timpul concertului 3 Sud Est. Sala a rămas mută VIDEO

Cât despre muzică, Julie tocmai a lansat un nou clip, cu ajutorul căruia speră să îi cucerească pe fani. „Momentan, am lansat primul meu clip, la piesa >, o producţie ARM Music, sub Universal Music, mă ocup de promovarea acestui videoclip şi, mai mult, lucrez şi la alte piese”, a mai spus Julie Mayaya.