VOCEA ROMANIEI: Brenciu, scandal cu Loredana înaintea GALELOR LIVE de la Vocea Romaniei 2013

VOCEA ROMANIEI continuă dueluriel aprinse înainte de GALELE LIVe de la ediţia din 2013. 

23 nov. 2013, 10:43
VOCEA ROMANIEI: Brenciu, scandal cu Loredana înaintea GALELOR LIVE de la Vocea Romaniei 2013

VOCEA ROMANIEI: În ediţia ce începe sâmbătă, de la 20.30, la Pro TV, Lori, Moga, Smiley şi Brenciu îşi surprind auditoriul cu dueluri sau „combinaţii letale”, aşa cum le numeşte veteranul concertelor de la Sala Palatului din Bucureşti.

VOCEA ROMANIEI: Antrenorii vor fi atenţi şi la participanţii din celelalte echipe, după ce în ediţiile anterioare, Smiley i-a „furat” pe Adrian Nour si Bogdan Olaru, Brenciu, pe Andrei Hanghiuc, Loredana pe Răzvan Paşca, iar Moga i-a adaugat la lista de elevi pe Elena Salaru şi Gabriel Kisczuk. Dacă neînţelegerile dintre micul Mozzart şi mentorul Juliei Mayaya, premianta de anul trecut, sunt deja celebre, de data aceasta, profesorul exuberant va negocia cu singura profesoară din juriu. Deşi îl contrazice minute în şir, antrenorul încearcă să nu se enerveze ca în episoadele trecute.

VOCEA ROMANIEI: Julie Mayaya, cea care a castigat a doua editiei a emisiunii “Vocea Romaniei”, a dat dovada de chibzuinta, si si-a cheltuit banii pe …un apartament! Eleva lui Horia Brenciu a inregistrat deja cateva piese si se pregateste sa lanseze un album. Insa, a intrerupt activitatea pentru ceva timp pentru ca a plecat in vacanta, la parintii sai. Julie a fost trei saptamani in Congo. De acolo s-a intors cu suveniruri si multe cadouri, pentru cei dragi.

julie mayaya Ce a facut Julie Mayaya cu banii de la Vocea Romaniei!“Tata vine o data pe an in Romania. Am fost primita foarte bine, tata e deputat in Congo. Mi-au organizat o mica petrecere pentru familia si prietenii mei, le-am cantat in curtea casei, a fost un mini concert. Am stat trei saptamani. Am fost si am vizitat orasul in care s-a nascut tata, satul in care s-a nascut bunica si cel in care a murit strabunica mea”, a povestit Julie Mayaya la Acasa TV.

ardei Ce a facut Julie Mayaya cu banii de la Vocea Romaniei!

Premiul de la Vocea Romaniei a fost investit intr-un apartament ce urmeaza sa fie amenajat. “Banii de la Vocea Romaniei s-au dus intr-un apartament pe care mi l-am luat recent si incerc sa il amenajez acum. Am venit cu multe cadouri si suveniruri care imi vor decora apartamentul. Am adus si ardei iute din Africa, e foarte rau si iute. Astia au o aroma deosebita si vreau sa pun semintele la uscat, sa ii plantez in balcon. Nu imi place sa mananc picant, dar aroma deosebita pe care o are ardeiul imi place”, a mai spus Julie.