VOCEA ROMANIEI: Ce a decis PRO TV în privinţa lui Mihai Chiţu

VOCEA ROMANIEI: Mihai Chiţu şi-a primit banii la cinci luni după ce a câştigat concursul de la Pro TV. 

08 apr. 2014, 12:45

VOCEA ROMANIEI: Mihai Chitu declara in urma cu putin timp ca au trecut cinci luni de la finele concursului “Vocea Romaniei”, iar el nu-si incasase inca  banii! “Pana in acest moment, nu am primit premiul de la PRO TV. Nu stiu din ce motiv, dar acesta este adevarul. Eu tot sper insa ca lucrurile sa se reglementeze si, poate maine, poimaine, sa mi se dea si banii! Nu ma gandesc sa ma imbogatesc cu ei, caci daca altii isi iau case, masini sau pleaca in vacante de lux, eu prefer sa investesc in muzica! Totul costa, un microfon, un clip, o tinuta, o piesa, instrumentistii…”, spunea cantaretul duminica trecuta pentru WOWbiz.ro.

VOCEA ROMANIEI: La doua zile de la aparitia articolului, Chitu a putut rasufla usurat! Sefii de la PRO TV i-au virat in cont premiul, care se invarte in jurul sumei de 50.000 de euro, iar el ii poate cheltui acum dupa pofta inimii. De altfel, Mihai le-a marturisit unor prieteni apropiati ca se astepta ca organizatorii concursului sa ii dea banii, chiar daca a fost vorba de o intarziere de cateva luni. Pana la urma, nu e nicio problema, important este ca, de acum inainte, el are o suma frumusica la dispozitie pentru a putea sa continue o cariera artistica.

„Carierei muzicale trebuie sa îi acorzi o anumită importanţă, daca îţi baţi joc şi te duci tot cu un CD la cântări… La un anumit statut, acum se cântă live, lumea are aşteptări de la tine, ia să îl văd pe băiatul ăsta care a câştigat Vocea României. Trebuie să ai grijă de tine, de imaginea ta, dacă vrei ca motorul ăsta să funcţioneze. Şi premiul e un stimulent pentru aşa ceva”, a explicat Mihai Chiţu.