VOCEA ROMANIEI: Concurenta care a oferit momentul serii VIDEO

VOCEA ROMANIEI: Duelurile s-au terminat în genunchi sâmbătă seară. 

16 nov. 2013, 21:45
VOCEA ROMANIEI: Concurenta care a oferit momentul serii VIDEO

VOCEA ROMANIEI: Stela Anita si Andrei Chermeleu s-au duelat, sambata seara, pentru a ramane in lupta alaturi de Smiley, cei doi interpretand piesa „Beneath your beautiful”, ce i-a consacrat pe Labrinth si Emeli Sande.

Constienta de atuurile ei, Stela Anita si-a jucat excelent cartile pana la capat, mizand pe senzualitatea unei rochite scurte, dar si pe talent si prezenta scenica.

VEZI VIDEO CU MOMENTUL EMOTIONANT

Andrei Chermeleu, un antrenor de tenis care nu este obisnuit cu scena, a oferit, insa, momentul serii, ce a luat-o prin surprindere chiar si pe frumoasa lui partenera de duel. In mijlocul piesei, Andrei a ingenuncheat in fata Stelei, spre surprinderea tuturor.

Gestul spontan a fost laudat la maxim de toti cei patru jurati, care au precizat ca „este cel mai frumos duet al serii”. In cele din urma, Smiley a mers pe mana Stelei, insa Andrei a facut senzatie si a ajuns in echipa lui Horia Brenciu, dupa ce a fost disputat de acesta cu Marius Moga.

VOCEA ROMANIEI: Arpad Torok şi Mihai Razvan Răduca au cântat la confruntări una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Bruno Mars – „Locked out of Heaven”.

Duetul lor a fost unul atât de reuşit, încat antrenorul lor, Horia Brenciu, s-a urcat sus pe pupitru pentru a-i susţine.

Iată interpretarea care l-a făcut pe Brenciu să se urce pe pupitru

Momentul muzical a fost pe placul tuturor antrenorilor, însa Brenciu a ales să meargă mai departe cu Arpi Torok.

Valentin Câmpeanu şi Răzvan Alexa, buni prieteni în viaţa reală, au fost rivali la confruntările de la Vocea României.

VOCEA ROMANIEI: Cei doi tineri au interpretat melodia “Somebody to love me”, iar cel care a strălucit cel mai tare a fost Răzvan, pe care Smiley l-a ales să meargă mai departe.

Loredana i-a facut, însă, un compliment neaşteptat celuilalt concurent, căruia i-a spus că îi aminteşte de Smiley din perioada în care cânta cu trupa Simplu.

Asemanărea dintre elev şi antrenor a fost aprobată de şi ceilalţi antrenori, lăsând la o parte diferenţa de vârst şi, bineinteles, de culoare a ochilor.

VOCEA ROMANIEI: Florin Mândru şi Claudiu Grosu au cântat în duet cunoscuta piesa „N’oubliez jamais”.

Momentul a mers direct la sufletele antrenorilor, care i-au lăudat pe amândoi pentru ce au făcut pe scenă. Cea mai impresionată a fost, însa, Loredana, care i-a urmărit pe cei doi cu lacrimi in ochi.

VOCEA ROMANIEI: Vezi prestaţia care a impresionat-o pe Loredana

„A fost mai mult decât emoţionant, a fost sublim. Aţi fost nu doar parteneri de scenă, ci prieteni”, le-a mărturisit antrenoarea. Loredana a ales să meargă mai departe cu Florin, despre care susţine că este „dovada vie că în viaţă trebuie să ne decurcăm cu ce avem”.

De altfel, Loredana a fost mai provocatoare ca niciodată la „Vocea României”, ea impresionându-i pe toţi cu decolteul său generos.

Antrenoarea a avut o apariţie de excepţie în a doua seară a Confruntărilor, ea venind îmbrăcată într-o creaţieCristina Savulescu – o rochiţă scurtă, cu un decolteu tip corset, care cu siguranţă a făcut deliciul publicului masculin.