Vocea României, ediţiile LIVE. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii şi online

Vocea României 2017- Incepand de vinerea aceasta, Lili va transmite din camera magenta informatii la cald despre concurenti, dar si reactiile acestora dupa ce vor iesi de pe scena, si va fi in permanenta alaturi de ei.

14 nov. 2017, 18:08
Vocea României, ediţiile LIVE. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii şi online

Vocea României 2017. In acest sezon, cea mai tare competitie a vocilor va avea cinci editii live – in primele trei, publicul si antrenorii isi vor alege favoritii, insa in semifinala si in marea finala, numai telespectatorii vor putea vota si astfel vor desemna castigatorul marelui trofeu.

Toti cei patru antrenori vor fi anul acesta reprezentati in finala de cate un concurent, iar romanii isi pot alege preferatii atat prin sms, la numarul 1200 (numar disponibil in toate retelele de telefonie mobila, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea României.

Potrivit vocearomaniei.protv.ro, orice utilizator poate vota online o data/ sesiune de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitata de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecarei editii live.