VOCEA ROMANIEI LIVE: Surpriză uriaşă pentru antrenori

VOCEA ROMANIEI LIVE: Tudor, Loredana, Smiley si Moga s-au asezat confortabil in scaune si sunt pregatiti sa gaseasca cele mai bune voci din cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute. Au avut parte de multe surprize. 

16 oct. 2015, 07:06
VOCEA ROMANIEI LIVE: Surpriză uriaşă pentru antrenori

VOCEA ROMANIEI LIVE: Telespectatorii vor avea parte de o noua editie Vocea Romaniei plina de surprize, cu concurenti hotarati sa mearga intr-una dintre cele patru echipe, momente amuzante si voci deosebite, care dau fiori, voci la limita imposibilului, cu frecvente masculine si feminine in acelasi timp, voci senzationale, care vor impresiona si ii vor face pe antrenori sa aiba reactii si replici savuroase.

Concurentii au ales sa interpreteze melodii actuale sau consacrate cu care vor incerca sa intoarca scaunele antrenorilor si sa mearga mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei si premiul de 100.000 de euro. Piese precum Thinking out loud, A man’s world sau Can’t remember to forget you vor rasuna diseara pe scena vocilor.

Tot in aceasta seara vom vedea ce o va determina pe Loredana sa exclame in repetate randuri: „WOW! Ce bine, ce bine! Ce surpriza!”, dar si o demonstratie de forta si rezistenta din partea antrenoarei, ocazie cu care isi va arata conditia fizica de invidiat.

Cea de-a cincea editie Vocea Romaniei va aduce momente incredibile, voci memorabile, lupta apriga pentru cei mai buni concurenti, efervescenta si alegeri surprinzatoare. Care sunt vocile care au impresionat si i-au determinat pe antrenori sa se lupte pentru ele, dar si care sunt deciziile neasteptate ale concurentilor, vedem diseara, de la 20:30, numai la PRO TV!