VOCEA ROMANIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 8 NOIEMBRIE 2019. Primul furt între juraţi

VOCEA ROMANIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 8 NOIEMBRIE 2019.  Knockout-urile continuă vineri, la Vocea României, cu noi concurenți determinați să dea totul pe scenă. Cea de-a doua rundă va aduce și o premieră în istoria emisiunii, ce îl va pune în mare dificultate pe Smiley.

08 nov. 2019, 15:03
VOCEA ROMANIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 8 NOIEMBRIE 2019. Primul furt între juraţi

VOCEA ROMANIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 8 NOIEMBRIE 2019. Concurenții vor oferi pe scenă interpretări de neuitat, care vor încânta și îi vor face pe jurați să se gândească îndelung înainte de a face o alegere. În timp ce unii elevi își vor impresiona antrenorul, alții îl vor dezamăgi: „Omul cu care mă gândeam să merg mai departe și cine a cântat cel mai bine, nu au fost unul și același”, va spune Irina.

VOCEA ROMANIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV 8 NOIEMBRIE 2019.

Pentru prima oară, patru concurenți intră în luptă pentru un loc în concurs. Smiley a intrat în această etapă a competiției cu o voce în plus față de colegii lui, însă avantajul se va încheia în această seară când va fi nevoit să trimită în luptă un duel format din patru concurenți.

Decizia lui va fi complicată de faptul că toți cei patru vor da tot ce au mai bun pentru a-l convinge că merită să meargă mai departe și-l va face să declare:

„Dorința mea secretă era să greșiți unul dintre voi pe scenă.” Tot în această seară, Irina va fi impresionată de alegerile muzicale pe care le va face Tudor și va fi convinsă să exclame:

„Mie-mi plac momentele lui Tudor de anul acesta, cel mai mult”. 

Cea de-a doua ediție a knockout-urilor va aduce și un nou „furt” – un antrenor va decide să salveze pe unul dintre concurenții eliminați și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă. Fiecare voce va conta, însă doar o parte dintre ele va merge mai departe. Aflăm cine va merge mai departe vineri, de la 20:30, la Vocea României.

În prima rundă a knockout-urilor au trecut mai departe cinci concurenți. 

Horia Brenciu este o fire efervescentă și veselă, dar a trecut de-a lungul timpului și prin momente dureroase care l-au marcat. Juratul de la „Vocea României” a mărturisit într-un interviu clipele grele din viața sa, dar și cum a reușit să le depășească.  

Horia Brenciu nu poate trece peste moartea tatălui său

Juratul de la „Vocea României” a vorbit deschis despre proiectele pe care le are, dar și despre viitoarele sale concerte. Horia Brenciu este tot timpul vesel și cu zâmbetul pe buze, dar a trecut și clipe mai puțin plăcute. Muzicianul a mărturisit că moartea părinților săi i-a marcat viața și spune că nu a reușit să treacă peste durere, ci doar a umplut golul cu alte activități pentru a nu cădea într-o supărare fără sfârșit. 

„Pierderea părinţilor a fost un moment greu în viaţa mea. Nimic nu se compară cu asta. Dispariţia tatălui meu mi-a lăsat un gol imens, mai ales că nu mai eram un copil, ca în cazul plecării mamei mele. A mai fost dificilă şi perioada de acomodare, când am plecat de acasă, la 20 ani, din Brasov, dar pe-atunci aveam o mie de visuri de împlinit şi o poftă incredibilă de a descoperi un nou univers şi cred că asta m-a ajutat să supravieţuiesc”, a spus Horia Brenciu pentru okmagazine.ro

Juratul de la Vocea României nu a trecut peste moartea tatălui său

Horia Brenciu și-a pierdut mama pe când era doar un copil. Mariela Brenciu a fost răpusă de cancer. Avea 11 ani și spune că nu a conștientizat foarte mult pierderea pentru că nu avea „prea multe amintiri cu mama, dar simțeam că pierd ceva important. Dar nu am avut timp să o jelesc”. În urmă cu 3 ani cântărețul și-a pierdut și tatăl. Radu Brenciu a murit la vârsta de 85 de ani. 

„Cu cât ești mai mare și pierzi un părinte, e ca și când vârsta este direct proporțională cu gaura în suflet pe care o ai. Cu cât ești mai mare în vârstă cu atât gaura, și drama, și amintirile te învăluie și te doboară”, a mărturisit juratul de la Vocea României în urmă cu un an, potrivit libertatea.ro.