VOCEA ROMANIEI: Penultima ediţie a audiţiilor pe nevăzute. Război între Tudor Chirilă şi Smiley

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Penultima editie de auditii pe nevazute de la VOCEA ROMANIEI promite cel mai mare grad de originalitate si improvizatie de pana acum.

17 oct. 2014, 14:26

VOCEA ROMANIEI – sezonul 4. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila sunt in cautarea ultimelor voci care sa le completeze echipa, intr-o competitie din ce in ce mai stransa.

VOCEA ROMANIEI – sezonul 4. In seara aceasta, de la 20:30, telespectatorii vor vedea lacrimi de bucurie dar si de tristete, mult umor, un sexi Pavel Bartos care isi doreste cu ardoare… vitamine 🙂 si o prietenie dincolo de cuvinte care va lua cu asalt scena.

VOCEA ROMANIEI – sezonul 4. Tot Pavel Bartos ne va arata in premiera talentul sau unic de a comunica cu animalele, iar cei patru antrenori vor fi topiti de o aparitie micuta, dar curajoasa.

VOCEA ROMANIEI – sezonul 4. Cei patru antrenori au decis sa le explice concurentilor care nu au reusit sa treaca mai departe care au fost motivele pentru care nu s-au intors, astfel incat sa plece cu informatii utile si din care sa aibă ce invata.

VOCEA ROMANIEI – sezonul 4. Descopera vineri cine sunt concurentii care vor completa echipele antrenorilor si ce replici savuroase vor fi scoase din maneca de Loredana, Smiley, Moga si Tudor Chirila pentru a castiga.

 

VOCEA ROMANIEI 10 octombrie 2014 ONLINE LIVE –  VIDEO ONLINE de la cea de-a cincea ediție a show-ului Vocea Romaniei vor fi disponibile AICI .

Primul concurent care a intrat în scenă a fost Andrei BĂLĂCEANU, din Bacău, care a ridicat juriliul în picioare încă de la începutul emisiunii. “Ai un timbru extrem de special”, a spus Loredana, încercând să îl convingă pe Andrei să aleagă echipa ei. “Andrei, fii rațional”, a replicat Smiley ca să îl aleagă pe el ca antrenor.

Andrei Bălăceanu Vocea Romaniei

Andrei a fost profesor de trompetă, așa cum a mărturisit chiar el și a predat la trei licee din țară. În cele din urmă, Andrei Bălăceanu l-a ales ca antrenor pe Smiley..

A doua concurentă a fost Stela Botez, dar nu a a avut o prestație care să impresioneze..

VOCEA ROMANIEI 10 octombrie 2014 ONLINE LIVE

CITESTE SI: Vocea Romaniei 10 octombrie 2014. 12 replici memorabile pe care nu trebuie sa le ratezi vineri, de la 20:30, la Vocea Romaniei

VOCEA ROMANIEI 10 octombrie 2014 ONLINE LIVE . VIDEO ONLINE de la cea de-a cincea ediție a show-ului Voce Romaniei vor fi disponibile AICI 

Victor SÂRBU, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Republica Moldova, care nu a reușit să impresioneze juriul.

Au crezut ca a venit însăși Rihanna la Vocea Romaniei. Antrenorii au fost surprinși să vadă cine cantă in spatele cortinei.

Eliza Manda Vocea Romaniei

Eliza Manda/ Captură Pro TV

Concurenta de după perdea, care a făcut-o pe Loredana să se întoarcă prima a fost Eliza MANDA, din București. Ea l-a ales pe Moga ca antrenor.

VOCEA ROMANIEI 10 octombrie 2014 ONLINE LIVE

Un tânăr de numai 19 ani, din Aiud, care studiază muzica la Cluj, a încercat să convingă cu interpretarea sa. Tatăl concurentului, Iacob, s-a declarat bucuros că fiul său a îmbrățișat o carieră muzicală. Dar la Vocea României din 10 octombrie 2014, Ruben l-a convins doar pe Tudor Chirilă, în echipă căruia a și intrat.

 Ruben Ciungan Vocea Romaniei

Ruben Ciungan / Captură Pro TV

“Semeni cu Tudor Chirila. Parca ati fost despartiti la nastere”, i-a spus Loredana lui Ruben.

Lavinia, din Bucuresti, a fost următoarea concurentă, dar nu a întors niciun scaun. A riscat prea mult și nu a câștigat din interpretarea live pentru ca s-a abătut cam mult de la linia melodică, iar această observație i-au transmis-o si membrii juriului.

CITESTE SI: Vocea Romaniei 10 octombrie 2014. 12 replici memorabile pe care nu trebuie sa le ratezi vineri, de la 20:30, la Vocea Romaniei

VOCEA ROMANIEI 10 octombrie 2014 ONLINE LIVE Cosmin Gabriel Dragomir (25 ani) este profesor de muzică în Focșani și a declarat că cea mai mare realizare în cariera sa muzicală a fost câștigarea unui concurs organizat de Enrique Iglesias. El i-a făcut să se întoarcă pe Marius Moga și pe Smiley. Cosmin a mărturisit că a fost și la școala vedetelor.

Cosmin Dragomir Vocea Transilvaniei

Cosmin Dragomir / Captură ProTV

Patricia Melinda, studentă în Cluj la Publicitate, nu a convins juriul.

Raluca, o tânără de 30 de ani, de lângă Timișoara a făcut-o pe Loredana să se întoarcă și a luat-o în echipa ei.

Andrei Ciobanu, din Rădăuți, județul Suceava, ofițer criminalist de meserie este un tânăr care venit la Vocea Romaniei însoțit de soția sa și a intrat în scenă cu foarte mari emoții. Din păcate, el nu a întors niciun scaun la VOCEA ROAMNIEI în 1o octombrie.

Radu Mitrea, student și bucătar la un hotel din București a intrat în scenă cu speranța că va intra în echipa unui antrenor din juriu. Tânărul de 21 de ani a urcat pe scenă cu o chitară și a învățat să cânte singur. A început puțin stângaci, sub ton, iar Tudor Chirilă i-a atras atenția, dar l-a și chemat să intre în echipa sa. Până la urmă, Radu a decis să se alăture echipei lui Marius Moga.

VOCEA ROMANIEI 10 octombrie 2014 ONLINE LIVE

Vocea Romaniei 2014 ONLINE . In fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii iau parte la cel mai tare show care se vede in aceasta toamna la televizor. Rasturnari de situatie, lupte aprige, flirt, glume si ironii sunt armele aduse in scena de antrenori pentru a castiga vocile in care cred si pe care isi doresc sa le duca in Marea Finala, scrie site-ul oficial al emisiunii.

VOCEA ROMANIEI 10 octombrie 2014 ONLINE LIVE .  VIDEO ONLINE de la cea de-a cincea ediție a show-ului Voce Romaniei vor fi disponibile AICI