VOCEA ROMANIEI: Scandal fără precedent înaintea finalei Vocea Romaniei 2013

VOCEA ROMANIEI de sâmbătă seară a fost una plină de emoţii. Au fost aleşi cei opt semifinalişti. Fiecare dintre cei patru antrenori mai are în concurs câte doi concurenţi. 

16 dec. 2013, 15:29
VOCEA ROMANIEI: Scandal fără precedent înaintea finalei Vocea Romaniei 2013

VOCEA ROMANIEI: Cea de-a treia gală live de la „Vocea României” a marcat un alt record de audienţă. După ediţia de sâmbătă seară, au mai rămas în concurs doar 8 concurenţi, câte doi din fiecare echipă. Favorit până la ora actuală este concurentul arab Muneer, despre care se vorbeşte în culisele competiţiei că are „pile” serioase.

VOCEA ROMANIEI: Muneer Al Obeidli se simte cel mai bine pe scenă la „Vocea României”. Şi asta nu pentru că ceilalţi concurenţi ar avea trac sau ar fi mai puţin buni, ci pentru că tânărul, originar din Emiratele Arabe, îi cunoaşte cel mai bine pe cei din spatele camerelor.

Muneer poate spune chiar că se simte acolo ca la el acasă. De fiecare dată, este alături de iubita lui, nimeni alta decât una dintre producătoarele emisiunii, Roxana Paulică. Norocul i-a surâs pe toate planurile după ce a participat, în 2011, la concursul „Românii au talent”. Şi-a cunoscut jumătatea, s-a ales cu o colaborare cu trupa Mandinga şi l-a vrăjit şi pe Smiley. Juratul de la „Vocea României” a fost cel care l-a ajutat, chiar la începutul acestui an, să-şi lanseze prima piesă solo, „Turn Off The Light”. Mai mult decât atât, solistul se pare că a semnat de mult un contract cu trustul MediaPRO, de promovare, căci a colaborat şi cu o artistă MediaPro, Neylini, alături de care cântă în duet melodia „Te iubesc”.

Au mai rămas două ediţii din „Vocea României”. Semifinala va fi difuzată la 21 decembrie, iar finala, în care se va alege câştigătorul, va fi difuzată în a doua zi de Crăciun, la 26 decembrie.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Marius Moga

Sânziana Niculae (19 ani)

+ Cântă de mică şi are experienţă de la alte concursuri. Are în spate o adevărată armată de impresari, în frunte cu Paul Nancă şi Fundaţia Phoenix, care o ajută în carieră.

– Sânziana a participat anul trecut şi la „X-Factor”, de la Antena 1, însă nu a ajuns în emisiunile live. Este cunoscută de public şi e posibil să fie catalogată prea tânără ca să câştige.

Jovana Milovanovic (17 ani)

+ Este favorita lui Marius Moga. În plus, Moga nu a mai câştigat niciodată până acum şi acest lucru ar putea fi un avantaj semnificativ.

– Faptul că este sârboaică şi nu româncă ar putea fi un dezavantaj pentru ea. Este elevă în acest moment în Serbia, are fani, însă în România nu este cunoscută prea mult şi nu vorbeşte bine româneşte.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Smiley

Claudia Iuga (34 de ani)

+ Are o voce puternică şi moşteneşte talentul de la tatăl ei, muzician cunoscut. Este poliţistă de meserie şi acest lucru a fost apreciat ca fiind „exotic”.

– Este din Arad şi nu are multe conexiuni cu showbiz-ul din Capitală. Smiley, antrenorul ei, a câştigat primul sezon cu Ştefan Stan şi nu se ştie dacă va mai avea noroc şi de data aceasta.

Adrian Nour (32 de ani)

+ Este un artist versatil, care poate adopta orice stil muzical. Este şi actor, la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde cântă şi dansează.

– A participat şi în primul sezon la „X-Factor”, unde a fost remarcat de telespectatori, dar nu a avut atât de mare succes. Publicul îl apreciază mai mult pentru talentul actoricesc, nu de solist.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Brenciu

Mihai Chiţu (33 de ani)

+ Este sexy, are multe admiratoare care îl votează de fiecare dată, iar specialiştii apreciază că el cântă foarte bine. În plus, tânărul are experienţă pe scenă şi a colaborat cu trupe precum Direcţia 5 şi 2 Zece Band.

– Antrenorul său, Horia Brenciu, a mai câştigat o dată „Vocea României”, anul trecut, cu Julie Mayaya.

Ana-Maria Mirică (35 de ani)

+ Este actriţă la teatrele „Toma Caragiu” din Ploieşti şi „Constantin Tănase” din Bucureşti şi cântă alături de trupa Arena Orchestra. Este susţinută de Dana Dorian, cea care deţine „Compania de artişti” şi îi antrenează pe concurenţi, în culisele competiţiei.

– Are deja 35 de ani şi până acum s-a axat mai mult pe cariera teatrală.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Loredana

Muneer (29 de ani)

+ Se iubeşte cu una dintre producătoarele competiţiei, Roxana Paulică. Are conexiuni puternice în showbiz, a mai lucrat cu Smiley şi Mandinga.
– Nu este român şi vine din Abu Dhabi. Medicina a fost prima lui pasiune, iar familia lui nu l-a susţinut, iniţial, în cariera muzicală.

Marius Marin (33 de ani)

+ Are o voce puternică, a fost poreclit „Gerard Butler de România” şi are deja o mulţime de fani. Face parte din trupa Celebration din Slobozia şi este obişnuit cu scena. Antrenoarea lui, Loredana Groza, nu a mai câştigat până acum „Vocea” şi are şanse mai mari, potrivit celor din culise.
– Este căsătorit şi a devenit tată în această vară.

Sursa: Click.ro