VOCEA ROMANIEI, scandalul continuă: „Nu o să-l iert toată viaţa pe Brenciu!”

VOCEA ROMANIEI. Aurel Niamţu a pronosticat că elevul Loredanei va deveni Vocea Romaniei. Supărat că nu a fost salutat de Horia Brenciu, Niamţu a declarat că nu îl va ierta niciodată.

26 dec. 2013, 19:37
VOCEA ROMANIEI, scandalul continuă: „Nu o să-l iert toată viaţa pe Brenciu!”

VOCEA ROMANIEI. Scandal este mai vechi între cei doi. Cantaretul Aurel Niamtu, in varsta de 64 de ani, a fost foarte deranjat de criticile pe care i le-a adus Horia Brenciu in cadrul concursului „Vocea Romaniei”. Acesta ii reprosase ca s-a cantonat intr-un anume gen muzical, sugerandu-i si lui, dar si antrenoarei sale, Loredana, ca in cazul in care Niamtu ar fi ramas in concurs sa aiba curajul si sa abordeze si alte stiluri musicale. Ei bine, de aici un intreg scandal!

Concurentul de la VOCEA ROMANIEI nu s-a sfiit sa-i spuna in fata lui Brenciu, chiar in timpul emisiunii, ce gandeste despre el, iar ân timpul finalei a continuat tirul declaratiilor.

„La VOCEA ROMANIEI, in special, si la Pro TV, in general, m-am simtit extraordinar de bine, sunt o echipa de adevarati profesionisti. La fel e si Loredana! E o femeie si o artista extraordinara! Brenciu insa m-a criticat nepotrivit inca de la prima editie. El a comentat stilul meu de cantat romaneste, insa el habar nu are sa cante in romaneste. L-am ascutat si mi s-a facut rau. El canta doar in engleza, ceea ce este mult mai usor. Nu dau doi bani pe Horia Brenciu ca si artist”, a spus, extrem de suparat, Aurel Niamtu. La finală, Niamţu a revenit declarand că toată viaţa nu îl va ierta pe Brenciu. 

VOCEA ROMANIEI 2013 este Mihai Chiţu, locul 2 Sânziana Niculae

În marea FINALA VOCEA ROMANIEI s-au luptat Sânziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin şi Mihai Chiţu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana şi Horia Brenciu au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de „Vocea României”.

În urma voturilor telespectatorilor, Mihai Chiţu a fost câştigătorul trofeului „Vocea României” şi al marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul al doilea în finala „Vocea României” de la Pro TV s-a situat Sânziana Niculae, pe locul al treilea – Adrian Nour, iar pe poziţia a patra – Marius Marin.”Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc ‘Vocea României’, mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă”, a declarat Mihai Chiţu după anunţarea rezultatelor.În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, Mihai Chiţu a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese.

MIHAI CHIŢU a interpretat singur piesa „Caruso” (Lara Fabian). Totodată, Mihai Chiţu a cântat împreună cu Corina Chiriac un colaj de piese româneşti şi împreună cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia „O sole mio”.Finala „Vocea României” a fost presărată cu numeroase momente artistice, iar gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Nicoleta Luciu.Mihai Chiţu a fost antrenat de Horia Brenciu, alături de care a pregătit un moment special cu Corina Chiriac.

Un moment emotionant. Mihai Chitu a cantat piesa Lara Fabian – Caruso. Horia Brenciu a inceput sa planga cand l-a auzit. Smiley: Imi place foarte mult cum canti, e nevoie in peisaj de o voce ca a ta.

Loredana: E un cantec sublim. Vad ca in seara asta te-ai dat pe italiana. O voce splendida, stii sa transmiti emotie. Felicitari.