VOCEA ROMANIEI: Secretul lui Mihai Chiţu, câştigătorul Vocea Romaniei 2013

VOCEA ROMANIEI: La 34 de ani, "Vocea Romaniei" are deja o viata de familie implinita, cu o sotie care il sustine mereu si i-a fost aproape chiar daca Mihai a mai aprticipat de alte doua ori la concurs si a fost respins.

01 ian. 2014, 16:18

VOCEA ROMANIEI: Mihai Chitu a devenit al treilea mare castigator al show-ului „Vocea Romaniei”, dupa finala castigata pe 26 decembrie. Secretele din spatele succesului sau sunt, insa, unele simple, pe care multi le au la indemana.

Talentul nu e uneori de-ajuns pentru ca sa vina si succesul. Pentru Mihai Chitu, insa, planetele s-au aliniat pe 26 decembrie 2013, astfel incat a devenit, peste noapte, star.

Eforturile lui Horia Brenciu, vocea lui Mihai, piesele alese n-ar fi fost insa nimic daca alaturi de el nu ar fi fost… fiica lui de patru ani si jumatate.

Mie mi-a fost frica initial sa o aduc acolo pe fiica mea, in galagia de acolo, nu stiam cum reactioneaza la un eventual esec al meu sau ea putea sa interpreteze ca un succes aplauzele. Am fost placut surprins cand am adus-o, a fost si in semifinala. A fost incredibil de bine, s-a simtit bine, m-a aplaudat, striga incontinuu ‘tati, tati’, am si auzit-o la fiecare decizie. M-a rugat sa o aduc in finala si m-a bucurat, imi pare rau ca nu am adus-o de la inceput„, a povestit Mihai pentru Cancan.ro.

La 34 de ani, „Vocea Romaniei” are deja o viata de familie implinita, cu o sotie care il sustine mereu si i-a fost aproape chiar daca Mihai a mai aprticipat de alte doua ori la concurs si a fost respins.

Sotia e una dintre persoanele care a participat la fiecare reintoarcere a mea la auditii. In primul an am avut un esec, la al doilea a zis mai du-te o data, la al treilea a zis ‘hai si acum, ca e visul tau’. M-a sustinut din prima clipa, a fost cu mine la fiecare reprezentatie de-a mea, imi spunea ‘vezi ca acolo ai dat-o de gard’ si eu ii ziceam ‘te rog eu frumos, fii sincera si spune-mi’ si eu ma bucur foarte mult. Fara lucrurile astea nu poti sa reusesti, familia trebuie sa fie aproape, antrenorul, asta nu e ceva la care am contribuit numai eu„, a explicat „Vocea Romaniei”.

VOCEA ROMANIEI: Intrebat daca are de gand sa renunte la actuala la slujba, in domeniul vanzarilor, Mihai a raspuns sigur pe el ca da. „Renunt cu siguranta si sper ca parcursul meu in muzica sa fie unul frumos, care sa ii bucure pe cei care m-au sustinut si au avut atata incredere in mine. Carierei muzicale trebuie sa ii acorzi o anumita importanta, daca iti bati joc si te duci tot cu un CD la cantari… La un anumit statut, acum se canta live, lumea are asteptari de la tine, ia sa il vad pe baiatul asta care a castigat Vocea Romaniei. Trebuie sa ai grija de tine, de imaginea ta, daca vrei ca motorul asta sa functioneze. Si premiul e un stimulent pentru asa ceva”, a explicat el.

Elevul lui Horia Brenciu a mai precizat ca are de gand sa-si duca familia in concediu, pentru a se relaxa dupa aceasta perioada agitata, insa pentru Revelion nu au facut, deocamdata, niciun plan. „Dat fiind programul meu foarte incarcat din ultima vreme, nu mi-am facut niciun plan de ziua mea, care cade pe 31 decembrie, si, iata, nici de Revelion. (…) Cei 100 000 euro ii voi investi in familia mea si in muzica, acestea sunt cele doua prioritati din viata mea”, a mai spus Mihai Chitu.

VOCEA ROMANIEI: „Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc ‘Vocea României’, mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă”, a declarat Mihai Chiţu după anunţarea rezultatelor.

În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, Mihai Chiţu a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese. Mihai Chiţu a interpretat singur piesa „Caruso” (Lara Fabian). Totodată, Mihai Chiţu a cântat împreună cu Corina Chiriac un colaj de piese româneşti şi împreună cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia „O sole mio”.

VOCEA ROMANIEI: Mihai Chiţu spune despre el că este solist vocal şi că toată viaţa a fost autodidact. Cu toate că a început să cânte de la 5 – 6 ani, abia la liceu şi-a dat seama că are un talent, potrivit site-ului http://vocearomaniei.protv.ro.

VOCEA ROMANIEI: Mihai Chiţu a făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor de la trupa Krypton şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a început o colaborare cu trupa Înalta Societate, cu care a cântat timp de trei ani. A urmat o pauză în cariera sa muzicală, iar în 2009 s-a reapucat de cântat. În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5. După Direcţia 5, a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu cei de la 2zece Band.

Mihai Chiţu a câştigat VOCEA ROMÂNIEI 2013 şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Acesta este cel de-al treilea artist care câştigă show-ul „Vocea României”, după Ştefan Stan şi Julie Mayaya.