VOCEA ROMANIEI, sezonul 7: Primii concurenţi care au impresionat juriul

Vocea României a revenit la PROTV, cu noul sezon cu numărul şapte. Startul competiţiei în care doar vocea contează a fost dat de audiţiile pe nevăzute.  

09 sept. 2017, 06:03
VOCEA ROMANIEI, sezonul 7: Primii concurenţi care au impresionat juriul

VOCEA ROMANIEI 2017. Loredana, Smiley, Tudor Chirilă şi noul antrenor, Adrian Despot, au dus lupte crâncene pentru a atrage în echipele lor cei mai buni concurenţi.

Nouă voci au primit vineri seară undă verde către marele trofeu. 

Axenia a fost scânteia care a dus la izbucnirea unui război între juraţi. Trei dintre ei s-au duelat intens pentru a câştiga o voce bună.

Vocea tulburătoare a lui Mano a întors cât ai clipi toate scaunele. Juraţii s-au întrecut apoi în laude, în speranţa că îl vor câştiga în echipa.

Adi Despot: “A fost moment de finală.”

Loredana: “Eu nu am auzit niciodată la Vocea României o voce că a ta.”

Învingător a fost noul jurat de la Vocea României, Adrian Despot.

Ştefan a avut nevoie de doar trei secunde pentru a-l convinge pe Tudor Chirilă să apese butonul.

După ce a urcat pe scenă de la Românii au Talent, Fabian a reuşit să ridice în picioare juraţii de la Vocea României. Chiar dacă nu a întors niciun scaun, a cântat împreună cu Loredana.

La doar 16 ani, Ana a reuşit să-i ţină pe antrenori în suspans. Adolescenţă cu o voce unică a ajuns în echipa lui Smiley.

Concurenţii au excelat la capitolul cântat, în timp ce juraţii şi-au etalat talentul la dans. Iar Pavel Bartoş nu a rezistat tentaţiei şi a intrat în jocul antrenorilor.

Ioana Visinescu este prima concurenta care a urcat pe scena Vocea Romaniei sezonul 7. A venit cu incredere, iar antrenorii i-au apreciat imediat calitatile vocale.

Vezi aici prestatia ei!

Axenia Sova a fost incurajata mereu de parinti sa isi urmeze visul, iar acum a reusit la Vocea Romaniei. Tanara i-a impresionat pe antrenori cu interpretarea piesei All That Jazz”. 

Vezi aici prestatia ei!

Zsuzsana Cerveni are un timbru vocal aparte care a cucerit-o imediat pe Loredana.

Vezi aici prestatia ei!

Catarina Sandu a visat inca de mica sa urce pe o scena atat de mare, iar acum Smiley si Despot s-au duelat in replici pentru o convinge sa intre in echipa lor.

Vezi aici prestatia ei!

Neonela Duplei i-a lasat pe antrenori fara cuvinte cand au auzit cum canta. Loredana a dansat neincetat pe rimurile piesei „Hora din Moldova”.

Vezi aici prestatia ei!

Stefan Stiuca i-a impresionat pe Smiley si Tudor Chirila cu vocea lui, iar Loredana a apasat butonul cu piciorul pentru a-l covinge sa aleaga echipa ei. 

Vezi aici prestatia lui!

Razvan Encuna a urcat timid pe scena, dar reprezentatia lui a intors toate cele patru scaune ale antrenorilor.

Vezi aici prestatia lui!

Ana Munteanu a cantat in spatele cortinei si la numai 16 ani l-a facut pe Smiley sa marturiseasca ca niciodata nu a apasat atat de repede butonul pana acum.

Vezi aici prestatia ei!

Mano Raduly Botond a venit la Vocea Romaniei pentru ca si-a dorit sa le arate tuturor vocea lui extraordinara. Adrian Despot: „Inca o runda de aplauze pentru el”.

Vezi aici prestatia lui!