VOCEA ROMÂNIEI. Un concurent este CERCETAT de poliţie

VOCEA ROMÂNIEI. Unul dintre concurenţii de la "Vocea României" este cercetat de poliţie în două dosare pentru tâlhărie. Mai mult, câţiva dintre colegii şi prietenii săi îl acuză pe tânăr că nu se poate abţine să nu fure.

13 nov. 2013, 10:35

VOCEA ROMÂNIEI. Unul dintre concurenţii de la „Vocea României” a avut mari probleme cu legea. Potrivit Ring, George Cristian Secioreanu, în vârstă de 22 de ani, originar din Tulcea, a fost cercetat în două dosare penale.

Potrivit unor surse din cadrul poliției, cântăreţul a fost acuzat, anul acesta, de două tâlhării. Primul incident a început în Club A din centrul Capitalei.

„Victima a intrat în discuție cu el şi apoi au plecat amândoi la baia din club. Acolo el (n.r. George) i-a cerut telefonul să sune pe cineva şi nu a dorit să îl mai returneze. Până la urma posesorul l-a luat înapoi. Victima a plecat din club şi a fost urmărită de acelaşi individ. Când au ajuns pe bulevardul I.C. Brătianu i-a smuls telefonul din mână şi dus a fost”, au declarat sursele pentru Ring.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI: Concurent în pragul sinuciderii după eliminare

Poliţiştii l-au prins pe tânăr şi l-au dus în faţa instanţei unde au prezentat fapta şi au cerut arestarea preventivă pentru 29 de zile. Judecătorul a respins atunci reţinerea. Acesta nu a fost însă singurul dosar. Pe numele băiatului a mai fost întocmit şi un al doilea dosar penal pentru tâlhărie, la o altă secţie de Poliţie.

Prietenii tânărului au povestit că acesta ar avea o boală, şi anume cleptomania.

„El are boala asta de mult, îi e greu să recunoască, dar nu se poate abţine să nu fure. A fost dat afară din căminul de la Conservator pentru că a furat şi de acolo. Are interdicţie în Mojo, cafeneaua din Centrul Istoric unde se face karaoke, pentru că nu-şi plătea consumaţia şi pleca pe furiş”, a povestit un prieten de-al băiatului.

Contactat de reporterii Ring, concurentul de la „Vocea României” a infirmat acuzaţiile prietenilor, însă a confirmat existenţa celor două dosare penale.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI. Cine sunt primii semifinalişti din sezonul al treilea