VOCEA ROMANIEI: Cu ce schimbări spectaculoase vine VOCEA ROMANIEI 2014

VOCEA ROMÂNIEI. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, proaspat intrat in randul antrenorilor, isi disputa de acum vocile cu care spera sa castige marele titlu.

16 sept. 2014, 06:40
VOCEA ROMANIEI: Cu ce schimbări spectaculoase vine VOCEA ROMANIEI 2014
VOCEA ROMANIEI: Maestru de ceremonii va fi si in aceasta editie carismaticul Pavel Bartos: „Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV. doar vocea conteaza…va astept”.

Vocea Romaniei va debuta marti, 16 septembrie de la 20.30, „cu un episod surpriza in exclusivitate”, conform Pro TV.  Aceasta in conditiiile in care, cu doar o saptamana inainte de lansare, postul de televiziune a shimbat ziua primei editii a show-ului, care era anuntat pentru vineri, 19 septembrie. A fost pentru prima data cand postul a facut o astfel de schimbare pe ultima suta de metri. 

Emisiunea va debuta marti, cand ar fi trebuit sa fie difuzata cea de-a doua editie al show-ului „MasterChef”. Cea de-a doua editie va fi difuzata vineri, 19 septembrie, cand va incepe si X Factor la Antena 1.

Doar in aceasta saptamana se vor difuza primele doua episoade „Vocea Romaniei”, urmand ca din 26 septembrie sa revina la programul intial, adica vinerea, scrie paginademedia.ro.

Juriul va fi format din Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, proaspat intrat in randul antrenorilor.

Maestru de ceremonii va fi si in aceasta editie carismaticul Pavel Bartos: „Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV. doar vocea conteaza…va astept”.

VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirila – Vocea Romaniei: „Imi plac toti colegii. Pana acum nu ne-am urcat unii pe altii, nu ne-am batut inca foarte tare pe un concurent. Regret ca nu am luat o voce. Cred ca Vocea Romaniei este mai departe despre drumul concurentului decat despre castig”.

Loredana – Vocea Romaniei:„In primul rand, trebuie sa fie autentic, sa-si doreasca sa cante, sa fie deschis, sa aiba mintea si sufletul in armonie si bineinteles o voce care sa ajunga la suflet”.

VOCEA ROMANIEI 2014: Smiley – Vocea Romaniei: „De vazut se vede senzational, de auzit se aude senzational, concurentii pe care i-am vazut pana acum sunt foarte misto si foarte variati”.

Marius Moga – Vocea Romaniei: „Cred ca Vocea are un standard de calitate al vociii peste orice alt format pe care eu l-am vazut international sau in Romania si juratii sunt oameni care au facut o gramada de lucruri la viata lor”.

VOCEA ROMANIEI 2014: Emil Rengle a dansat de-a lungul anilor în cadrul unor show-uri precum Românii au talent, Dansez pentru tine și Vocea României. În plus, el și-a perfecționat tehnicile de dans la școli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precumSheryl Murakami(coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun(coregraful lui

VOCEA ROMANIEI: Juriul de la „MasterChef” a avut parte de o intamplare fara precedent: la preselectii s-a prezentat Claudia, o femeie care sustine ca ea nu stie sa gateasca, dar ca sotul ei este expert. 

Daca „Memel”, asa cum isi alinta ea sotul, nu a avut curaj sa mearga in fata chefilor, Claudia a luat pastele gatite de el si a venit la MasterChef convinsa de talentul culinar al barbatului ei. Si bine a facut!

Cei trei chefi au fost impresionati de preparat, insa au cerut ca Memel sa se prezinte in persoana la preselectii si sa le gateasca.