Vodafone a lansat o nouă ofertă de abonamente

Vodafone, cel de-al doilea operator de telefonie mobilă din România, a lansat marţi un nou portofoliu de abonamente pentru companii cu preţuri care încep de la 2.5 euro fără TVA.

07 feb. 2012, 09:59
Vodafone a lansat o nouă ofertă de abonamente

Clientii serviciilor de business îşi pot alege abonamentele potrivite, dintr-o nouă gamă de patru pachete principale: Start, Esential, Avansat si Top.

„Cu noul portofoliu de business, marcăm trecerea către o nouă abordare a pieţei, în care ne concentrăm pe nevoile specifice ale fiecărei companii, şi nu pe produsul propriu-zis.  Noua structură de abonamente porneşte de la nevoile de bază, constând în servicii de voce în reţeaua Vodafone şi în alte reţele, si ajunge la pachetele superioare, cu un număr sporit de minute, SMS-uri, convorbiri în roaming şi Internet pe mobil”, a declarat Andres Vicente, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Dacă la abonamentele Start şi Start Plus, o serie de telefoane precum Nokia 1800 sau Vodafone 545 Black  sunt disponibile utilizatorilor pentru 1 Euro (TVA inclus), pachetul Top Plus aduce noul iPhone 4S la acelasi preţ, de 1 de euro (TVA inclus).

Oferta Vodafone.


loading...