Vodafone a lansat un joc interactiv care îţi descoperă abilităţile de manager

Vodafone România, cel de-al doilea operator de pe piaţa locală, a lansat astăzi un joc online dedicat celor care vor să îşi testeze capacitatea de manager.

05 dec. 2011, 11:44
Vodafone a lansat un joc interactiv care îţi descoperă abilităţile de manager

Acesta este primul joc video 100% interactiv produs în România, în distribuţia căruia se regăsesc actorii români, protagonişti ai reclamelor din campania “Ai idei, avem soluţii”, destinată segmentului business.

Jocul este disponibil pe site-ul www.managersrl.ro . Potrivit companiei, scenariul  este următorul “Sere, managerul SRL, pleacă într-o vacanţă şi îţi cere ajutorul pentru a conduce echipa. Misiunea ta este de a semna un contract important cu clienţi asiatici, iar cei din echipă aşteaptă şă-i scoţi din încurcătură şi să iei deciziile corecte exact ca Sere”

O experienţă completă de joc durează în medie 15 minute, iar timp de 13 săptămâni se vor acorda prin tragere la sorţi  1.300 de cărţi Secretul Inovaţiei semnate de Steve Jobs.

Oficialii companiei au declarat astăzi că Vodafone deţine pe piaţa serviciilor business o cotă de peste 50%.”Saşe din zece clienţi business folosesc serviciile Vodafone România.

Compania va continua dezvoltarea potrofoliului pe segmentul gaming.