Vodafone oferă acces gratuit la internet în staţiile de metrou

Vodafone România oferă începând de marţi 9 noiembrie acces gratuit la Internet în stațiile și tunelurile metroului bucureștean tuturor utilizatorilor săi.

10 nov. 2011, 16:29
Vodafone oferă acces gratuit la internet în staţiile de metrou

Toți clienții Vodafone care au activat o opțiune de Internet  abonați, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date beneficiază de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tabletă. Utilizatorii care nu au activată o opțiune de Internet pot face acest lucru foarte ușor, printr-un simplu apel gratuit la *NET#.

Serviciile gratuite puse la dispoziție de Vodafone se bazează pe o soluție 3G/HSDPA, iar trecerea la o sesiune gratuită de browsing se face automat, fără a necesita modificarea setărilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, în apropierea ieșirii din stațiile de metrou.

Vodafone Romania oferă cea mai extinsă acoperire pentru serviciile de Internet mobil de mare viteză, pentru 90% din populația țării. Rețeaua de date mobile a Vodafone acoperă peste 12.000 de localități din toată țara, permițând viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps.

Un asemenea serviciu mai este pus la dispoziţie  de către Orange şi Digi Mobil.