Vodafone reduce tariful de conectare pentru opțiunea Passport

Vodafone România, cel de-al doilea operator de pe piața locală, reduce de astăzi tariful de conectare pentru opțiunea de roaming, Passport, de la 0,75 euro la 0,60 euro (fără TVA) în 15 state europene.

17 nov. 2011, 11:16
Vodafone reduce tariful de conectare pentru opțiunea Passport

Noua ofertă este valabilă în Austria, Belgia, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveția și Marea Britanie, state preferate de utilizatori pentru călătorii, în perioada vacanțelor de iarnă.

Pentru a beneficia de  promoția de iarnă, utilizatorii trebuie doar să își activeze opțiunea Vodafone Passport Promo.

Pentru utilizatorii ce comunica în roaming, Vodafone România a extins recent numărul țărilor în care este  valabilă opțiunea Vodafone Passport la 45, acoperind acum atât statele membre UE cât și alte state din afara Europei. Noile destinații în care opțiunea Vodafone Passport are valabilitate sunt: Croația, Egipt, Norvegia, Liechtenstein, Ghana, Hong Kong, Singapore, Reunion, Islanda, India, Malaezia, India și Qatar.

Vodafone România oferă servicii de voce în roaming în 152 țări din lume, prin acordurile încheiate cu peste 360 de operatori mobili.