Vodafone relansează site-ul pentru terminalele mobile

Vodafone România lansează versiunea beta a noului site pentru mobil m.vodafone.ro, ce adapteaza şi optimizează pentru utilizatorii de telefoane şi tablete conţinutul şi funcţionalităţile paginii de web www.vodafone.ro.

29 mart. 2012, 08:10
Vodafone relansează site-ul pentru terminalele mobile

„Numărul afişărilor www.vodafone.ro realizate prin intermediul telefoanelor şi tabletelor a depăşit 500.000 lunar, echivalentul unei creşteri de peste 300% pe parcursul ultimului an. Am decis, în acest context, să răspundem nevoii utilizatorilor de a avea un acces facil la informaţiile de pe site-ul nostru, prin lansarea versiunii beta a m.vodafone.ro.”, a declarat Laura Barbu, Director, Online, Vodafone România.

Noul site pentru mobil este optimizat pentru terminalele ce funcţionează cu sistem de operare iOS şi Android şi oferă utilizatorilor un design adaptat, în funcţie de rezoluţia terminalului folosit pentru navigare. Pagina m.vodafone.ro poate fi accesată prin intermediul oricărui terminal mobil ce dispune de o conexiune la Internet.

Viteza de încărcare a informaţiilor incluse în noul site pentru mobil este superioară versiunii standard, iar traficul de date necesar accesului este comprimat.