Vodafone România a lansat în premieră naţională o reţea 5G. Unde este disponibilă noua tehnologie

Publicat: Miercuri, 15 Mai 2019 11:50 // Actualizat: Miercuri, 15 Mai 2019 11:50 // Sursa: romaniatv.net

Vodafone România a lansat, miercuri, în premieră națională, o rețea care permite furnizarea de servicii 5G în câteva zone aglomerate din Capitală, disponibile pe spectrul actual al companiei.

"În prezent, rețeaua 5G Supernet este disponibilă în zona Pipera-Voluntari, unde există o concentrare de clienți, dar ne vom extinde în perioada următoare spre Băneasa și alte zone din Capitală, plus câteva orașe din țară", a declarat Cătălin Buliga, directorul tehnic al Vodafone România.

Clienții care se înregistrează acum pe site-ul companiei vor putea beneficia primii de serviciile 5G furnizate de Vodafone România.

"Suntem mândri să fim prima rețea din țară care oferă românilor cele mai noi tehnologii din lume. Vodafone continuă istoria de 22 de ani în România alături de oameni, de companii și de alți actori sociali și economici. Prin această lansare, ne continuăm misiunea de a conecta pentru un viitor mai bun, facilitând în fiecare zi o societate digitală performantă pentru România.

Compania noastră își menține angajamentul de a contribui pe deplin la strategia digitală a țării într-o eră în care persoanele și dispozitivele sunt interconectate și unde încrederea este la fel de importantă ca viteza. Vodafone va continua să-și consolideze poziția de lider în ceea ce privește rețeaua și să rămână partenerul preferat al societății și al economiei când este vorba despre inovație și tehnologie de ultimă generație pentru un viitor interconectat mai bun", a declarat Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone România.

De asemenea, Vodafone România a fost primul operator care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Anul trecut, Vodafone România a lansat prima rețea NB-IoT din România cu acoperire națională pregătită să ofere companiilor posibilitatea de a beneficia de o gamă largă de soluții și de aplicații menite să îmbunătățească şi să eficientizeze procesele de afaceri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
GPRS reteaua 5G servicii telefonie mobilă telefoane 5G Vodafone 5G
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
26 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H