Vodafone România a lansat un forum dedicat clienților

Vodafone România,cel de-al doilea mare operator de pe piața locală, a lansat  Forumul Vodafone unde o echipa dedicată de specialiști va raspunde, în fiecare zi a săptamănii, intrebărilor despre telecomunicații, serviciile și produsele companiei.

24 ian. 2012, 09:09
Vodafone România a lansat un forum dedicat clienților

„Social Media câștigă în fiecare zi noi utilizatori în România, iar multe dintre dialogurile pe care le avem cu utilizatorii serviciilor noastre au loc azi în mediul online.În ultimii ani am interacționat atât pe forumuri, cât și pe conturile noastre de Social Media. Lansarea Forumului Vodafone vine în completarea acestor acțiuni, oferind un mediu dedicat, deschis tuturor clienților care vor să discute despre telefonia mobilă. Alături de echipa noastră, prezentă 7 zile din 7 online, încurajăm toți utilizatorii să interacționeze, să participe la discuții și să sprijine comunitatea online,” a declarat Laura Barbu, Marketing-Online Director, Vodafone România.

Pentru a putea interacționa pe Forumul Vodafone, utilizatorii trebuie să se înregistreze cu informațiile de autentificare din contul MyVodafone.

Structura de discuții a noului forum este : Comunitate, Telefoane, Echipamente și Accesorii, Servicii, Self Care și Rețeaua Vodafone, iar orice utilizator poate deschide o nouă tema de discuție în aceste categorii.

Cele mai comentate și apreciate subiecte din prima lună de activitate vor aduce utilizatorilor, prin concurs, trei gadget-uri de top, din oferta Vodafone: un Samsung Galaxy Tab 10.1, un Galaxy Nexus și un Vodafone Smart Tab 7.