Vodafone România şi-a extins reţeaua 4G în 19 oraşe. Viteze de până la 150 Mbps

Publicat: Luni, 23 Iunie 2014 15:10 // Actualizat: Luni, 23 Iunie 2014 15:10 // Sursa: romaniatv.net

Vodafone România şi-a extins reţeaua 4G în alte 9 oraşe, ajungând la un total de 19 oraşe, a anunţat, luni, operatorul de telecomunicaţii.

Foto: yoda.ro

Vodafone oferă utilizatorilor viteze 4G de până la 150 Mbps, iar până la sfârşitul lunii iulie, toate cele 19 oraşe vor avea o acoperire de 100% din populaţie, informează Agerpres.

Citeţte şi VODAFONE, dezvăluiri incredibile: Există o reţea secretă de cabluri care permite ascultarea convorbirilor

Operatorul a adăugat oraşele Baia Mare, Botoşani, Buzău, Brăila, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Târgu Mureş în aria de acoperire 4G, alături de oraşele deja existente: Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Bucureşti.

'Ne bucurăm să oferim, de acum, serviciile 4G Vodafone românilor din 19 oraşe, la viteze de până la 150 Mbps. Vom continua extinderea treptată a reţelei 4G, astfel încât, în următorii doi ani, să acoperim integral populaţia urbană a ţării. Numărul terminalelor 4G din reţeaua noastră a ajuns la 160.000 şi tot mai mulţi clienţi ai serviciilor de business adoptă soluţiile 4G pentru a beneficia de experienţa superioară şi eficienţa crescută aduse de tehnologia 4G', a spus Giovanni Chiarelli CTO, Vodafone România.

Citeşte şi Ai absolvit liceul? Unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Vodafone

Pentru clienţii companii, Vodafone România a implementat o serie de soluţii de ultima generaţie, prin intermediul tehnologiei 4G, precum o soluţie VPN pentru monitorizarea sondelor petroliere, monitorizare video pentru unul dintre cele mai importante porturi din ţară, sau o soluţie completă de securitate, prin supraveghere video, cu stocare centralizata a datelor şi acces de pe smartphone-uri şi tablete.

Pentru clienţii persoane fizice, Vodafone România a inclus, recent, serviciile 4G în toată gama de abonamente RED, la preţuri ce pornesc de la 19 euro/lună (TVA inclus).

Citeşte şi Orange promite să dea 4G românilor, până în 2015

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc, cel mai mare grup internaţional de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienţi, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
orase 4G retea 4G romania 4G servicii 4G tarife 4 G Vodafone vodafone 4G
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iun 15:31
...ajungând la un total de 19 oraşe, a anunţat, luni, operatorul de telecomunicaţii. Citește mai departe… …read more...
23 iun 15:23
... Vodafone România şi-a extins reţeaua 4G în alte 9 oraşe, ajungând la un total de 19 oraşe, a anunţat, luni,...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H