Voinescu: Mulţi lideri care stau strâns în jurul lui Blaga ne trimit SMS că „la o adică” sunt cu noi

Democrat-liberalul Sever Voinescu scrie, pe Facebook, că mulţi lideri PDL care stau strâns în jurul lui Vasile Blaga le trimit "reformiştilor" SMS-uri care spun că, în inima lor, ei ţin cu acest grup şi că, "la o adică", merg cu el.

03 mart. 2013, 14:30
Voinescu: Mulţi lideri care stau strâns în jurul lui Blaga ne trimit SMS că „la o adică” sunt cu noi

„Dar să nu credeți că această campanie internă este plină doar cu dezamăgiri sau clipe de mare intensitate politică. E plină și de momente hilare. De pildă, sms-urile și mesajele pe care le primim din partea MULTOR lideri PDL care stau în campania asta strâns în jurul lui Blaga și care ne spun că, în inima lor, ei țin cu noi, ne urează succes ”sincer” și ne asigură că, ”la o adică”, ei merg cu noi până la capăt, că de noi are nevoie acum partidul! :)))))))))))))))))))))) Nu sunt foarte lămurit asupra dimensiunii rezervei de cadre pentru un partid politic de dreapta, dar știu că rezerva de Pristandale în România e inepuizabilă….”, scrie Sever Voinescu pe Facebook.

Sever Voinescu este unul dintre principalii susţinători ai moţiunii „Reformiştii” cu care candidează Monica Macovei la preşedinţia PDL.

Ungureanu despre „reformiştii” din PDL: Dacă vor continua aşa, vor deveni urechişti