VOLUNTARI – CFR CLUJ 1-2. Ţucudean, gol de trei puncte!

CFR Cluj a învins FC Voluntari, scor 2-1, în deplasare, şi campioana urcă momentan pe prima poziţie în Liga I.

12 aug. 2018, 12:08
VOLUNTARI – CFR CLUJ 1-2. Ţucudean, gol de trei puncte!

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a revenit după ce a fost condusă cu 1-0

Golurile au fost marcate de Laidouni ’12 (penalti) pentru gazde şi Ioniţă ’34 şi Ţucudean ’84 pentru campioana en titre.

1-0: Laidouni a transformat un penalti acordat după un fault în careu al lui Lang.

1-1: Ioniţă a egalat cu un şut din 11 metri, după o incursiune în careu

1-2: Ţucudean a stabilit scorul final cu un şut la colţul lung, după o pa de la Omrani.

FC Voluntari: Drăghia – Ricardinho (Ciucur ’85), Zgrablic, Walace, Bucurică – Laidouni, Răuţă (Achim ’69), Sesar – Szijj, Ad. Bălan, Căpăţână (Malfleury ’79). Antrenor: Daniel Opriţa

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Ioniţă (De Luca ’63), Djokovic, Culio – Mailat (Bordeianu ’70), Omrani, Ţucudean (Mureşan ‘90+2). Antrenor: Antonio Conceicao.

VOLUNTARI – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018.După un început ezitant de sezon, cu două remize surprinzătoare, 1-1 cu Botoșani în Gruia și 0-0 cu Dunărea la Călărași, CFR Cluj a arătat o ușoară revenire de formă în meciul cu Concordia. Campionii s-au impus cu 2-1, însă scorul e unul mincinos, Țucudean, Mailat & co. ratând cât pentru 5 meciuri. Apoi, pentru CFR a urmat, joi, o victorie în Europa League, scor 2-0, în deplasarea cu Alashkert, din turul 3 preliminar al competiției.

FC Voluntari – CFR Cluj LIVE VIDEO. În ceea ce-i privește pe cei de la FC Voluntari, aceștia reprezintă, de departe, echipa cea mai modestă a campionatului. Cu un antrenor care nu știe ce înseamnă victoria în Liga 1, Daniel Oprița, ilfovenii par în pole-position pentru a deveni noul „Juventus Colentina” din Liga 1. De altfel, din echipa lui Oprița chiar fac parte câțiva jucători care s-au „scufundat” cu Juve în sezonul trecut.

Antonio Conceicao, încrezător înaintea partidei cu FC Voluntari: „Am încredere că cei care vor intra în teren vor da totul”

Antrenorul CFR-ului a vorbit și despre victoria în fața celor de la Alashkert, din Europa League. Clujenii au reușit primul succes în cupele europene în acest sezon și au reușit, în premieră, să lege două victorii. Acum, jucătorii echipei din Gruia se concentrează asupra duelului cu FC Voluntari, dar și asupra returului de joi cu Alashkert.

Toni Conceicao a vorbit despre victoria din Armenia, dar a și prefațat duelul cu echipa ilfoveană. “Suntem fericiți că am reușit să câștigăm meciul. Au avut momente bune, dar echipa s-a concentrat și am reușit să îi oprim. Trebuie să fim pragmatici la meciul retur pentru că e o partidă eliminatorie. În același timp, avem și meciul de la Voluntari unde trebuie să fim atenți pentru a putea să jucăm la fel de bine.

Obiectivul nostru și în acest sezon este câștigarea campionatului. Principala noastră grijă este recuperarea jucătorilor și găsirea unui prim 11, care să învingă la Voluntari. Am încredere că acei care vor intra în teren vor da totul să câștige acest joc”, a declarat antrenorul campioanei.

VOLUNTARI – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018 FC Voluntari este o echipă aflată într-o criză profundă încă de pe vremea lui Adrian Mutu. Trupa ilfoveană nu a mai câștigat un meci oficial în Liga 1 de pe 5 mai 2018. Dincolo, CFR Cluj se descurcă foarte bine pe teren străin. De pe 16 decembrie 2017 nu au mai pierdut feroviarii în deplasare. A fost atunci un 1-2 pe Ion Oblemenco cu CSU Craiova.

FC Voluntari – CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. S-au jucat până în prezent 8 meciuri în Liga 1 între cele două echipe. CFR Cluj conduce cu 5-2 la victorii, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În deplasare, feroviarii au un singur succes la Voluntari, obținut chiar în sezonul trecut. A fost atunci, pe 1 decembrie 2017, un 3-0 sec pentru trupa lui Dan Petrescu, prin golurile marcate de Omrani, Deac și Păun.