VOLUNTARI-CSMS IASI 1-1. Primul meci al sezonului în Liga 1 s-a încheiat la egalitate

FC Voluntari și CSMS Iași au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), vineri seara, pe stadionul Dinamo, din București, în partida inaugurală din prima etapă a ediției 2015-2016 a Ligii 1 de fotbal, ajunsă la al 98-lea sezon.

10 iul. 2015, 13:42
VOLUNTARI-CSMS IASI 1-1. Primul meci al sezonului în Liga 1 s-a încheiat la egalitate

VOLUNTARI-CSMS IASI LIVE VIDEO DOLCE SPORT 1-1 (P. Pârvulescu – min. 30, din 11 m/Ştefan Grigorie – min. 10). Ștefan Grigorie a marcat primul gol al campionatului, pentru CSMS Iaşi, în minutul 10 al meciului, un gol superb, după un şut pe spate, în urma centrării lui Ionuţ Voicu.

Debutanta FC Voluntari a reușit egalarea, în minutul 30, prin Paul Pîrvulescu, autorul primului gol al ilfovenilor în Liga I, dintr-un penalty controversat (prima lovitură de pedeapsă a stagiunii), după un contact în suprafața de pedeapsă între Ionuţ Voicu și George Călinţaru.

Citeşte şi ASTRA GIURGIU-CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Liga 1, prima zi de fotbal

Mădălin Ciucă (CSMS Iași) a încasat primul cartonaș galben al campionatului (34), dar și primul cartonaș roșu (61), pentru cumul de cartonașe galbene.

Fondat în 2010, FC Voluntari a parcurs într-un timp scurt (cinci ani), drumul din competițiile județene în principala întrecere fotbalistică internă.

Acest sezon este primul cu 14 echipe care va include faze play-off şi play-out.