„Vom avea un copil”, îi şopteşte soţului ei mort, în timp ce închide sicriul! După câteva săptămâni, s-a întâmplat un miracol

Povestea acestei femei are de toate: suferință, durere, pierdere și fericire. În februarie 2016, Courtney Hill si-a pierdut soțul, Brian, într-un accident. Acesta fusese soldat și luptase în Iraq și Afganistan. Brian și Courney s-au cunoscut în 2011 și de atunci nimic nu i-a putut despărți.

27 ian. 2018, 09:07

Cei doi aveau o fetiță pe nume Reagan, iar înainte de moartea lui Brian, au decis să mai aibă și alți copii. În ziua în care Brian a decedat, Courney a făcut un test de sarcină, dar rezultatul a fost negativ. Nu s-a lăsat descurajată și a repetat testul după două zile. Surpriza a fost imensă. De această dată testul era pozitiv.

Femeia îndurerată nu știa la ce să se aștepte, era șocată. La înmormântare, i-a șoptit soțul ei: „Vom avea un copil” și a închis sicriul.

După o lună, a început să simtă o durere ciudată și s-a temut să nu piardă sarcina. Când a mers la doctor, a aflat adevărul șocant. Nu aștepta doar un copil, ci trei: doi băieți și o fată. „Nu mă așteptam. Eram atât de fericită că voi avea încă trei zâmbete care să îmi amintească de el”, își amintește Courtney.

Din păcate, a trebuit să treacă printr-o nouă provocare. La 25 de săptămâni de sarcină, medicul ei a anunțat-o că unul dintre tripleți murise. Tânăra mamă deja alesese numele copiilor ei. Pe cel pierdut voia să îl boteze Brady. A fost devastată.

„L-am pierdut pe Brady, dar am primit doi bebeluși sănătoși. Majoritatea tripleților trebuie să petreacă săptămâni la terapie intensivă, dar în cazul copiilor mei nu s-a întâmplat asta. Ne-am externat chiar a doua zi.”, spune Courtney. Și-a numit copiii Harper și Miles. Bebelușii s-au născut pe 21 septembrie. Mămica mai povestește că este destul de greu să explice străinilor că cei doi nu sunt gemeni și că ea îi numește „tripleții care au supraviețuit”. Fiica sa cea mare o ajută, totuși, cu asta. Ea le spune oamenilor că frățiorul ei este în Rai alături de tati.

Sursa: dailynews.ro