Vom putea controla jocurile cu un singur deget. Ce gadget face asta posibil

Nu considerăm gamingul, de cele mai multe ori, ca fiind o activitate relaxantă, pentru că, atunci când "înfruntăm" vreun zombie în Resident Evil, stăm pe marginea scaunului şi avem reflexul de a ne feri dacă sare sânge pe camera. Cei care joacă Battlefield ştiu că există tendinţa să te laşi uşor, într-o parte sau alta, când trage cineva în tine.

19 iun. 2013, 08:16
Vom putea controla jocurile cu un singur deget. Ce gadget face asta posibil

Cineva s-a gândit la acest lucru şi a inventat PIP biosensor, un accesoriu care îşi propune să transforme joaca digitală într-o activitate relaxantă.

Primul este un senzor galvanic, care seamănă cu un cititor de amprente, pe care aşezi degetul mare sau arătătorul. Senzorul comunică prin bluetooth cu un sistem Android sau iOS. Pentru acest proces, aveţi mai multe aplicaţii şi jocuri. De exemplu, în jocul Relax & Race controlezi un dragon care zboară. Cu cât te relaxezi mai mult, cu atât vei zbura mai repede, realizând un timp mai bun în cursa. Este ca şi cum te-ai gândi la un Game of Thrones, fără stress (muahahaha).

Senzorul PIP este, de fapt, un senzor care măsoară coeficientul galvanic al pielii, care nu este altceva decât o reacţie naturală a epidermei, la stres. Este aceeaşi tehnologie folosită în cazul poligrafului. Ca provocare, pare mult mai distractiv decât să numeri până la 5 ca sa te linişteşti.

Vezi ce preţ are gadgetul PIP biosensor, pe NoobZ.ro