Vopsea de par in functie de culoarea pielii. Sfaturi ca sa o alegi pe cea potrivita pentru tine FOTO + VIDEO

Vrei sa stii ce vopsea de par ti se potriveste in functie de culoarea pielii? Citeste in continuare! Vei afla cateva sfaturi care te vor ghida in alegerea celei mai potrivite vopsele de par, dar vei avea si cateva exemplificari foto care te vor edifica.

13 aug. 2021, 11:56
Vopsea de par in functie de culoarea pielii. Sfaturi ca sa o alegi pe cea potrivita pentru tine FOTO + VIDEO

Vopsea de par. Decizii

Poate fi destul de greu sa te decizi ce vopsea de par sa alegi. Blond, brunet, roscat, care iti sta mai bine? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca fiecare culoare are alte zeci de nuante care te deruteaza si mai mult.

Inainte de a lua orice hotarare, trebuie sa determini care este nuanta pielii tale. Ce tonuri are pielea ta: reci, calde sau neutre? Cum poti raspunde corect la aceasta intrebare? Urmeaza acesti pasi!

1. Tonul pielii
O piele in tonuri reci are reflexe spre roz sau oliv, o piele cu tonuri calde are reflexe de galben auriu. Daca pielea ta este o combinatie a oricaror din nuantele de mai sus, cel mai probabil ai un ten neutru.

Remediul care îţi redă culoarea naturală a părului. Fără niciun un fir alb, fără tratamente scumpe
2. Identifica-te cu o personalitate
Inainte de a alege culoarea, identifica-te cu o personalitate care are aceeasi conformatie ca si tine, aceeasi nuanta a pielii si aceeasi culoare a ochilor. Iti va fi mai usor sa iti dai seama daca iti va sta sau nu bine cu o anumita culoare.

3. Verifica la incheietura
Ce tonuri vezi la incheietura: roz, rosu, albastru, verzui? Daca venele se vad violet sau albastru, atunci ai pielea in ton rece, iar daca se vad verzi, ai o piele in tonuri calde.

4. Sau ochii
Daca ochii tai contin nuante de auriu, cel mai probabil ai piele in tonuri calde. Daca au mai mult albastru sau verde, atunci ai piele in tonuri reci.

Dizolvă bicarbonat în oţet şi aruncă soluţia pe pereţi. Trucul care a făcut înconjurul lumii
Regula de baza cand alegi vopseaua de par este sa optezi pentru o nuanta opusa nuantei pielii. Daca ai tonuri calde opteaza pentru nuante reci si viceversa. Daca ai pielea in tonuri neutre, considera-te norocoasa: orice culoare te va prinde bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.