Vor începe lucrările la ultimul tronson din partea de Sud a Autostrăzii de Centură a Capitalei. Când va fi finalizat

Lucrările pentru proiectarea şi execuţia lotului 3 din Autostrada de Centura Bucureşti Sud, Sector 1, km 85+300 - km 100- 765, aferent Centura Sud şi Sector 2, km 0+000- km 2+500, aferent Centura Nord vor începe după ce CNAIR a dat aprobarea.

14 oct. 2021, 19:23
Vor începe lucrările la ultimul tronson din partea de Sud a Autostrăzii de Centură a Capitalei. Când va fi finalizat

Vor începe lucrările la ultimul tronson din partea de Sud a Autostrăzii de Centură a Capitalei. Constructor este Asocierea Aktor – Euroconstruct Trading ’98, iar valoarea contractului este de 853,4 milioane de lei fără TVA.

Vor începe lucrările la ultimul tronson din partea de Sud a Autostrăzii de Centură a Capitalei. Când va fi finalizat

Constructor este chiar Asocierea Aktor – Euroconstruct Trading ’98, iar valoarea contractului este de 853,4 milioane de lei fără TVA.Acesta este ultimul tronson din partea de Sud a Autostrăzii de Centură a Bucureştiului.

Acesta este lotul care leagă DN 6, în zona Bragadiru – Cornetu, până la A1, în zona localităţilor Ciorogârla – Dragomireşti Vale, inclusiv nodul rutier dintre A0 şi A1 şi are o lungime de 18 km.

„Joi, 14 octombrie 2021, CNAIR a dat Ordinul de începere a lucrărilor pentru contractul “Proiectare şi Execuţie Autostrada de Centura Bucureşti Sud, Lotul 3, Sector 1, km 85+300 – km 100- 765, aferent Centura Sud şi Sector 2, km 0+000- km 2+500, aferent Centura Nord”. Antreprenorul General este asocierea Aktor – Euroconstruct Trading ’98 SRL”, arată CNAIR.

Perioada pentru execuţia lucrărilor este de 30 de luni, iar garanţia oferită de antreprenor este de 60 de luni.

Autostrada de centură a Bucureștiului se află în lucrări de construcție, iar lotul care a înregistrat cel mai important progres se află pe o rută foarte importantă pentru români. Autostrada de centură a Bucureștiului se află în toiul lucrărilor, iar lotul care înregistrează cel mai bun progres face conexiunea dintre două localități importante pentru români, Vidra și Bragadiru.

Imaginile filmate cu drona arată lotul 02 din Autostrada de centură a Bucureștiului, care se întinde pe 17 kilometri construit între localitățile Vidra și Bragadiru. Traseul pe care urmează să fie turnat asfaltul este decopertat, iar la intersecțiile unde se află drumuri secundare sunt ridicați pilonii pe care vor fi ridicate structurile de traversare.

Analizele curente arată ca Lotul 2 Sud din Autostrada 0 are ritmul de construire cel mai bun, dintre sectoarele aflate în execuție.

De lucrările la Autostrada de centură a Bucureștiului se ocupă compania turcă Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS, un contract în valoare de 750 de milioane de lei, iar termenul este de 2023 pentru darea în folosință.

Citește și: Autostrada de centură a Bucureștiului, porțiunea care înregistrează cel mai bun progres leagă două localități importante pentru români VIDEO