Vosganian: Traian Băsescu este un om cu sufletul chinuit VIDEO

Traian Băsescu e un om cu suflet chinuit şi vrea ca toată lumea să ştie asta despre el, a declarat ministrul Economiei. Varujan Vosganian a mai spus că, în acest moment, nu se pune problema suspendării preşedintelui, dacă acesta respectă înţelegerea cu premierul.

04 mart. 2013, 06:48
Vosganian: Traian Băsescu este un om cu sufletul chinuit VIDEO

„Traian Băsescu este un om cu suflet chinuit care simte nevoia ca toată lumea să afle asta”, a spus Vosganian la România TV pe un ton ironic.

Varujan Vosganian a mai spus că USL nu poate invoca deocamdată necesitatea unei a treia suspendări cât ă vreme preşedintele este precaut în ce priveşte relaţia cu primul-ministru.

„Băsescu a avut o discuţie cu Crin Antonescu şi Victor Ponta. S-a înţeles numai cu Victor Ponta şi până acum a respectat termenii înţelegerii. E foarte precaut să nu mai calce peste linie, ca la şotron, şi cât timp va fi precaut, va fi greu pentru noi să invocăm procedura suspendării”, a spus liberalul.

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat pe 21 octombrie, că USL va demara  din nou procedura de suspendare a lui Traian Băsescu dacă şeful statului nu-l va nominaliza pe Victor Ponta pentru postul de premier, în condiţiile în care Uniunea va câştiga cu peste 51% alegerile parlamentare din 9 decembrie.

„După opinia mea, Traian Băsescu îl va nominaliza premier pe Victor Ponta. În clipa în care nu o va face, va pierde şi susţinerea pe care o are în străinătate”, a spus Vosganian.

Liderul PNL a explicat că „suspendarea lui Băsescu nu intră în priorităţile” USL în acest moment, prioritatea Uniunii fiind câştigarea alegerilor parlamentare.

„Dacă după aceea, preşedintele face tertipuri, adică numeşte pe altcineva de la PSD ca să bage zâzanie în PSD sau numeşte pe cineva din PNL ca să sugereze o posibilă alianţă cu PD, atunci nu mai avem de ales şi o luăm de la început”, a avertizat Vosganian.