Vouchere de vacanţă 2022. Lista hotelurilor de pe Litoral în care românii îşi pot plăti concediul cu tichete

În plin sezon estival, a fost făcută publică lista hotelurilor şi a pensiunilor de pe litoral care primesc tichete de vacanţă.

07 iul. 2022, 09:41
Vouchere de vacanţă 2022. Lista hotelurilor de pe Litoral în care românii îşi pot plăti concediul cu tichete

Vouchere de vacanţă 2022. Cu aceste tichete, românii îşi pot achita sejururi în țara atât la mare cât și la munte dar pot fi cumpărate și city break-uri în orașele și municipiile din România la hoteluri și pensiuni turistice. Din acest an cu tichetele de vacanță pot fi plătite și taberele școlare ale copiilor.

Vouchere de vacanţă 2022. Lista hotelurilor de la mare care acceptă plata cu tichete de vacanţă

Citeşte şi Aproximativ 200 de angajaţi ai MAI din Cluj, cercetaţi penal privind fraude cu vouchere de vacanţă

Agențiile de turism au emis lista hotelurilor de pe litoralul românesc în care românii îşi pot plăti sejurul cu ajutorul tichetelor de vacanţă primite de la angajatori.

Constanța

Hotel Edmond
Hotel Florentina
Hotel Guci
Hotel Megalos
Imago

Mamaia

Hotel Central
Complex Condor
Hawaii
Hotel Aurora
Hotel Caraiman

Costineşti

Iunona
Ana Cris Guesthouse
Hoestel 99
Pensiunea Turistică Tineretul
Vila Aura

Eforie Sud

Boutique Citadel
Hostel Paradox
Hotel Ancora
Hotel Capitol
Hotel Excelsior

Vama Veche

Hotel Laguna
Hotel LA JOHN
Pensiunea Sara
Hotel Baz Art

1023-Cazare-litoral-tichete-de-vacanta-2022

Citeşte şi Vouchere de vacanţă 2022. Veste bună pentru milioane de români, anunţul făcut de ministrul Turismului

Voucherele de vacanţă pot fi utilizate exclusiv pentru vacanţe în România iar serviciile trebuie să conţină minim o noapte de cazare. Nu este permis să se achite cu vouchere de vacanţă servicii facturate altui beneficiar ci doar posesorului acestora.

Pachetul turistic complet se găseşte în agenţiile de turism licenţiate şi poate conţine, pe lângă cazare minim o noapte, şi servicii de masă, balneare, transport, programe  turistice opţionale.

În perioada ianuarie – mai 2022 au fost emise 19.768.895 de vouchere de vacanţă, în valoare de 943,831 milioane de lei (190 de milioane de euro). Estimativ, pentru tot anul vor fi emise vouchere în valoare de 350 de milioane de euro.

ANAT reaminteşte că voucherele de vacanţă au determinat, de-a lungul timpului: reducerea evaziunii fiscale în turism, dublarea numărului de unităţi de cazare clasificate în ultimii 10 ani, refacerea forţei de muncă, consolidarea familiei, reducerea consumului de medicamente, reducerea concediilor medicale şi relansarea turismului intern, o condiţie şi pentru creşterea calităţii serviciilor în turismul de incoming.