Ofertă colosală la Kaufland! Mii de vouchere în valoare de 800 de lei fiecare! Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de ele

Retailerul Kaufland vine cu o ofertă fabuloasă! 6000 de clienţi ai lanţului de hipermarketuri din întreaga ţară pot intra în posesia unor vouchere în valoare de 800 de lei fiecare dacă îndeplinesc o singură cerinţă.

30 ian. 2023, 12:06
Ofertă colosală la Kaufland! Mii de vouchere în valoare de 800 de lei fiecare! Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de ele

Cele 6000 de vouchere de la Kaufland vor fi oferite prin tragere la sorţi. Tot ce ai de făcut este să cumperi minimum trei produse din paginile roșîi și cele albastre semnalizate în revista digitală. După achiziția acestor produse, înscrie bonul fiscal pe care apar acestea pe site-ul Kaufland și poți câștiga, în fiecare săptămână, unul dintre cele 6.000 de vouchere în valoare 800 lei (valoare brută) fiecare.

Mii de vouchere în valoare de 800 de lei fiecare la Kaufland

Descoperă paginile cu produse din revista săptămânală Kaufland, atât cele roșii, cât și cele albastre, semnalizate cu ”Rețetele de economisire”. Cumpără minimum 3 produse din paginile roșii semnalizate cu ”Rețetele de economisire” sau/și minimum 3 produse din paginile albastre semnalizate cu ”Rețetele de economisire” și te bucuri de 10% extra discount la cele 3 produse. Dacă cumperi mai mult de 3 produse din paginile amintite, reducerea se va aplica la cele mai scumpe 3 produse.

Dacă cumperi multiplu de 3 din aceste pagini, extra discount-ul de 10% se va aplica la fiecare 3 produse. După achiziția acestor produse, înscrie bonul fiscal pe care apar acestea pe kaufland.ro/reteteledeeconomisire și poți câștiga, în fiecare săptămână unul dintre cele peste 6000 de premii, în valoare 800 lei (valoare brută) fiecare.

Citeste si Angajări la Kaufland. ce trebuie să faci pentru 6000 de lei pe lună. Cum sunt salariile oferite, prin comparaţie, la Lidl

Produsele din Revista Kaufland se schimbă săptămânal.

Ce se întâmplă după extragerea câştigătorilor

Extragerea câștigătorilor are loc săptămânal. Mecanismul de extragere presupune extragerea a 6 produse din paginile roșii semnalizate cu ”Rețetele de economisire” și a 6 produse din paginile albastre semnalizate cu ”Rețetele de economisire”. Dacă din cele 6 produse extrase se regăsesc pe bonul înscris 3 sau 6 produse, bonul va fi considerat valid pentru extragerea câștigătorilor.

Câștigătorii au obligația de a se prezenta în magazinul Kaufland de unde au făcut cumpărăturile aferente bonului fiscal înscris pe site, cu cartea de identitate și să semneze procesul verbal pentru primirea premiului, în baza căruia Kaufland își asumă retragerea și plata aferentă impozitelor premiului. După transmiterea de către magazin a acestui proces verbal, Kaufland urmează să transmită valoarea netă a premiului într-un cont precizat de câștigător în magazin/pe mail.

Premiile campaniei sunt în valoare brută.

Citeste si Cum te fac marile lanțuri de magazine să cheltuiești mai mulți bani. Trucul folosit de Lidl, Kaufland, Auchan și alte supermarketuri