„Vraciul-minune” din Rusia a dat verdictul. Când și cum va muri Vladimir Putin

Un vraci cunoscut în Rusia, Alexander Kantonistov, își încearcă și el norocul în privința stabilirii datei morții lui Vladimir Putin. 

30 mai 2022, 13:11
„Vraciul-minune” din Rusia a dat verdictul. Când și cum va muri Vladimir Putin

În opinia vraciului, președintele rus va muri înainte de finalul anului 2022. Mai exact, în următoarele luni se anunță multe încercări pentru Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin se va confrunta cu „încercări de otrăvire și amenințări fizice”, în timp ce „mania” și „tulburările mintale” ale sale ar putea scăpa de sub control, spre sfârșitul verii, a transmis Mirror.

Cea mai cruntă veste reprezintă finalul lui Putin, care va fi asasinat înainte de terminarea verii, după incidente care ar putea implica „otrăvire” și „agresivitate fizică”, a susținut vraciul rus.

„De la începtul lunii iunie începe cea mai critică perioadă din viața lui Vladimir Putin, vor exista încercări de otrăvire și agresiuni fizice împotriva dictatorului”, a declarat Kantonistov.

„Putin este posibil să-și intensifice mania persecuției, tulburările mintale, care îi vor afecta deciziile privitoare la conducerea Federației Ruse. Represaliile s-ar putea intensifica, oamenii lui vor părea ca niște trădători. Acest lucru îl va conduce la acte imprudente, care îi vor face rău în viitor”, a mai punctat vraciul.

 

Unde va muri Vladimir Putin

 

Cel mai probabil, Vladimir Putin va muri în biroul său, susține clarvăzătorul.

„Apogeul lui Putin se observă în august-septembrie 2022. În această perioadă, probabilitatea morții sale este foarte mare. Cel mai probabil, asta va veni la biroul său”, a mai transmis controversatul „medium”, termen utilizat pentru persoanele care sunt asociate cu percepțiile extrasenzoriale, respectiv fenomenele paranormale.

 

Care este starea de sănătate a lui Vladimir Putin

 

Serghei Lavrov a vorbit în weekend despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Potrivit diplomatului, președintele rus este perfect sănătos.

„Știți, președintele Putin apare în public în fiecare zi. Îl puteți vedea pe ecrane, îi puteți citi discursurile, îi puteți asculta discursurile. Nu cred că oamenii sănătoși la cap pot vedea în acest om vreun simptom de boală”, a răspuns Lavrov.