Vrăji macabre cu oase umane într-un Institut de Medicină Legală. Vezi ce a găsit un medic în faţa cabinetului

Incident macabru, în Cluj Napoca, la Institutul de Medicină Legală. Un medic a găsit în faţa cabinetului o pungă cu oase umane, un rozariu şi un leucoplast pe care era scris numele lui. Legistul crede că este vorba despre o vrăjitorie şi a alertat poliţia.

20 feb. 2016, 08:35

Momente de groază, joi, la I.M.L. Cluj. De dimineaţă, femeia de serviciu a instituţiei a găsit pe gazonul din faţa cabinetului medicului legist primar Dan Paul Mucichescu un săculeţ cu oase umane, un rozariu şi un leucoplast pe care era scris numele acestuia. Medicul spune că nu crede în magie neagră sau voodoo.

„Noroc de faptul că nu cred în astfel de chestii – cum să le zic, magie neagră sau voodoo – însă cred că, într-adevăr, de data aceasta e vorba de o formă de vrăjitorie, blesteme, în orice caz o încercare de intimidare a mea, fapt care m-a determinat să anunţ imediat poliţia”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Gazeta, dr. Dan Paul Mucichescu.

Tot la I.M.L. Cluj, un incident macabru a avut loc în 2013 când au fost găsite la morgă mai multe cadavre cu capetele tăiate.