VRANCEA. Un bărbat beat a lovit un poliţit şi l-a ameninţat pe altul. A fost arestat pentru 30 de zile

Polițist bătut în stradă de un bărbat, în județul Vrancea. Un coleg al agentului a primit de asemenea amenințări în stil mafiot de la agresor. Acesta din urmă a fost arestat. 

16 sept. 2018, 06:48
VRANCEA. Un bărbat beat a lovit un poliţit şi l-a ameninţat pe altul. A fost arestat pentru 30 de zile

Incidentul a avut loc in comuna Vanatori, iar cei doi politisti erau in timpul serviciului, informează România TV. Au intervenit la un incendiu, dupa care s-au oprit in comuna pentru a discuta cu un cetatean care avea o reclamatie. La un moment dat, a aparut un barbat aflat in stare avansata de ebrietate, care din senin si fara niciun motiv, l-a lovit pe unul dintre agenti cu pumnul in fata.

Citeşte şi Imagini şocante într-un liceu din Giurgiu. Un elev a fost bătut şi umilit de colegi VIDEO

Ulterior, agresorul l-a mai lovit pe politist cu piciorul in genunchi, moment in care agentul s-a dezechilibrat, a cazut si s-a ranit la picior. Individul baut a inceput apoi sa ii ameninte atat pe politistul lovit, cat si pe colegul sau.

Atacatorul a fost agresiv si fizic si verbal, chiar si după ce a fost imobilizat si încătusat. Acum, el s-a ales cu dosar penal pentru doua infractiuni de ultraj si a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.