Vrea să se însoare şi roagă toţi primarii din judeţ să-i găsească nevastă: Nu am maşină, doar bicicletă

Vrea neapărat să se însoare şi îi roagă pe toţi primarii din judeţul Călăraşi să-i găsească nevastă. N-are curent electric, televizor şi nici telefon mobil, dar umblă cu o coroană de nuiele pe cap, ca să semene cu Iisus. Emilian, un ţăran din Belciugatele, este poate cel mai excentric client la "matrimoniale". Deşi e sărac lipit, singura lui avere însemnând trei capre şi câteva găini, Emilian e un tip pretenţios. El vrea ca viitoarea lui nevastă să semene cu Paula Seling.

05 mai 2015, 14:35
Vrea să se însoare şi roagă toţi primarii din judeţ să-i găsească nevastă: Nu am maşină, doar bicicletă

Emilian a scris un anunţ şi l-a trimis la toate Primăriile din judeţul Călăraşi. Acum aşteaptă ca şi Dumnezeu să-şi facă treaba şi să-i aducă o nevastă. Pentru ca Cel de Sus să nu-l confunde, el şi-a pus pe cap o coroniţă.

„Anunţ matrimonial credincios: Stoian Emilian, 45 de ani, 1,77, 70 de kilograme, ochi verzi- căprui, şaten. Necăsătorit vreodată, caut, doresc, visez şi cer de la Dumnezeu să găsesc o fată, femeie, ce-o fi şi ce s-o mai găsi. Slăbuţă, româncă, ochi căprui, nu prea înaltă, râs sincer şi puţin, curată, nefumătoare, fără pantaloni, glas feminin. Nu am maşină, doar bicicletă. Un radio cu trei baterii. Dumnezeu să ne ajute!”, spune barbatul in anunt.

Emilian este gata să-şi dea pe spate viitoarea nevastă cu mai multe cântece.

După primarul care şi-a făcut statuie, comuna Belciugatele mai oferă posterităţii un excentric.

„De douăzeci de ani mă rog la Dumnezeu să mă căsătoresc şi eu! Şi nu reuşesc! Doresc să aibă puţin aspect de feminitate. Sa semene cu Paula Seling! Are o voce feminină. Vreau să nu fie chiar obeză nu, nu prea… nici aşchie de tot!”, mai spune bărbatul.