Vrei să ai buze sexy? Trucuri pe care trebuie să le cunoşti despre ruj

Nu e femeie care sa nu-si doreasca sa aiba buzele pline si sexy. Chiar daca mama natura nu te-a inzestrat, cateva trucuri cu rujul pot face minuni. Daca vrei ca buzele tale sa fie mai voluptoase, sfaturile de mai jos sunt pentru tine.

17 mart. 2014, 21:28
Vrei să ai buze sexy? Trucuri pe care trebuie să le cunoşti despre ruj

Repara crapaturile

Buzele crapate nu vor fi niciodata sexy, asa ca primul pas este hidratarea lor. Foloseste balsam de buze pentru a rezolva crapaturile si un exfoliant usor pentru a se face moi. Prepara-ti in casa o masca din ovaz si miere pentru un efect garantat.

Aplica pudra sau fond de ten

Atunci cand te machiezi, aplica fond de ten sau pudra si pe buze. Te va ajuta sa mentii rujul pe buze pentru mai mult timp. De asemenea, se va crea iluzia unor buze mai pline.

CITESTE SI: Priveşte-i forma buzelor şi vei şti cum este în pat

Foloseste-te de pensule

Aplica rujul cu o pensula speciala. In acest fel esti sigura ca nu e prea mult ruj pe buze si sa obtii un efect nedorit.

Efect de buza plina

Foloseste doua nuante pentru conturul de buze pentru a crea iluzia unor buze pline si bine definite. Foloseste nuanta deschisa pentru partea de sus si nuanta inchisa pentru partea de jos. Aplica apoi un ruj de culoare inchisa, iar deasupra lui unul cu o nuanta mai deschisa. Ai grija sa nu exagerezi, iar machiajul sa fie subtil.

Foloseste luciu de buze

Luciul de buze creeaza un efect special. Poti folosi unul colorat pentru o imagine sexy sau unul transparent pentru un look natural.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro