Vrei să ai poze perfecte pe Facebook şi Instagram? Iată ce trebuie să faci

Există numeroase tipuri de aplicaţii de editare foto pentru smartphone, ca de altfel şi Photoshop-ul care este tot mai des utilizat, pe internet fiind oferită chiar o versiune online gratuită a acestuia.

14 mart. 2016, 09:43
Vrei să ai poze perfecte pe Facebook şi Instagram? Iată ce trebuie să faci

Totuşi, dacă nu eşti expert în editare şi ai nevoie doar de mici trucuri prin care să îţi scoţi în evidenţă calităţile, Noobz.ro îţi prezintă o aplicaţie pe care foarte multe vedete şi bloggeriţe de peste ocean o utilizează pentru a avea fotografii perfecte pe Facebook şi Instagram.

Dacă faci parte din categoria persoanelor care doresc doar să scape de mici imperfecţiuni ale tenului sau preferă să îşi accentueze buzele, ochii sau sprincenele în fotografii, atunci ar trebui să iei câteva notiţe de la Marianna Hewitt, care a încărcat un video pe canalul său de YouTube, unde oferă toate secretele de editare pe care le utilizează.

Aplicaţia se numeşte Facetune, iar aşa cum veţi observa din tutorialul video, la final diferenţele vor fi destul de mari între poza iniţială şi cea editată, dar modificările nu vor părea exagerate.

Vezi aici tutorialul de editare a fotografiilor pentru Facebook şi Instagram.