EURO 2016. Vrei să cumperi un televizor? Cele opt sfaturi esenţiale

Dacă nu vrei să cumperi un televizor vechi la preţ de televizor nou, să nu te trezeşti cu un televizor care a stat aprins non-stop în magazin sau cu unul cu alte specificaţii tehnice decât cele declarate, este bine să verifici cu mare atenţie ofertele.

06 iun. 2016, 10:42
EURO 2016. Vrei să cumperi un televizor? Cele opt sfaturi esenţiale

1.Atenţie la etichetele din magazine
De cele mai multe ori, managerii magazinelor de IT&C din Romania trec cu litere mari caracteristici pe care produsul nu le are. E o stratagema importata din Occident. Ca sa nu te trezesti acasa ca OLED-ul cu rezolutie 4K este, de fapt, un LED full-HD 1920X1080 pixeli sau un HD ready la 1368X768 pixeli, solicita vanzatorului sa iti dovedeasca cu acte acest lucru.
Unii comercianti «uita » sa prezinte fisa tehnica a produsului la achizitie, mizand pe faptul ca multi clienti intra in „febra” cumparaturilor si uita sa se informeze.
2.Verifica produsul pe internet
Este esential sa verifici produsul si în mediul online. Astfel vei stii daca nu cumva ai de-a face cu un alt televizor dintr-o generatie mai veche, vandut la un pret mai mare. In plus, compara preturile intre mai multi retaileri. Vei observa diferente semnificative, in unele cazuri de cateva sute de lei.

Citeşte continuarea pe GadgetReport.ro