Vrei să fii sănătos şi potent? Iată ce trebuie să mănânci

Specialistii spun ca atunci cand ai decis sa aduci modificari dietei tale, pentru a fi sanatos si potent, trebuie sa lucrezi strategic. In loc sa-ti interzici anumite alimente, trebuie sa  introduci mereu altele bune. Si cu cat vei adauga mai multe alimente sanatoase, treptat, ele vor de la sine lua locul celor nesanatoase. Cu timpul, vei deveni din ce in ce mai sanatos si mai plin de energie, iar acest lucru se va resimti si asupra vietii tale sexuale!

15 iun. 2019, 10:49
Vrei să fii sănătos şi potent? Iată ce trebuie să mănânci

Iata numai cateva exemple:

1. Nuci braziliene

Contin o cantitate foarte mare de selenium, element care combate cancerul de prostata. In plus, intaresc sistemul imunitar si sunt bune si pentru glanda tiroida.

2. Suc de rosii

Rosiile contin licopen, un antioxidant extreme de important pentru organism care protejeaza impotriva cancerului. De asemenea, s-a avansat ideea conform careia barbatii care mananca regulat rosii, sunt mai feriti de cancerul de prostata, insa nu s-a dovedit inca stiintific acest lucru.

3. Soia

Cea mai puternica protectie impotriva cancerului de prostata s-a dovedit pana acum a fi soia. Si aici includem si derivatele, precum branza tofu, laptele de soia si oricare alta forma alimentara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.