Vrei să îţi înnebuneşti partenerul sau partenera? Aşa planifici o seară romantică!

Departe de a fi stresanta, costisitoare sau de durata, planificarea unei intalniri romantice trebuie sa fie distractiva, incitanta si plina de creativitate.

11 ian. 2015, 08:17
Vrei să îţi înnebuneşti partenerul sau partenera? Aşa planifici o seară romantică!

Tinand cont de cele afirmate mai sus, iata cateva sfaturi in acest sens:

1. In cautarea de idei
Desi nu este nimic in neregula in a respecta regula generala (cina/vin/flori) pentru o intalnire romantica, aceasta varianta lasa foarte putin loc pentru creativitate sau individualitate. Si pana la urma de ce sa urmezi o rutina, cand poti sa-ti impresionezi partenerul (partenera) cu ceva unic, deosebit, surprinzator.

Pentru inceput poti lua un pix si o foaie de hartie si sa iti notezi ideile care iti vin in minte. Noteaza-ti si evidentiaza-ti si elementele care si ca ii plac sau ii displac partenerului (partenerei) tale. Tine cont de Seara romantica, personalitatea jumatatii tale si incearca sa gasesti o varianta care sa ii placa si lui (ei). Introdu in atmosfera intalnirii voastre momente speciale ale relatiei voastre.

Daca lui (ei) ii plac lucrurile simple si elegante, ai putea spre exemplu, sa cauti o sticla de vin deosebit, ceva vechi si plin de aroma. Insa indiferent de alegerea facuta, nu uita nici o clipa de gusturile lui (ei) si ai grija ca ceea ce alegi sa fie pe placul amandorura.

Continuarea pe Lyla.ro