Vreme EXTREMĂ la început de primăvară. În multe zone ale României a început să NINGĂ VIDEO

În mai multe zone din ţară au fost furtuni violente și a căzut grindină, în timp ce în alte locuri a revenit iarna şi a început să ningă. Traficul a fost infernal, mai ales în Capitală, iar oamenii speriaţi chiar au filmat ce se întâmplă în jur.

04 mart. 2015, 07:41
Vreme EXTREMĂ la început de primăvară. În multe zone ale României a început să NINGĂ VIDEO

Iarna a revenit în mai multe zone din ţară. Temperaturile au scăzut brusc şi a nins. În Cluj, ninsoarea abundentă a acoperit străzile, potrivit România TV.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: Cum vor fi primele zile de primăvară

În tot acest timp, în alte zone din ţară s-au dezlănţuit furtunile. Străzile din Ploieşti s-au umplut de gheaţă în doar câteva minute, după o ploaie torenţială cu grindină. La doar câţiva kilometri distanţă, în Capitală, același scenariu. Uluiţi de fenomenele meteo neobişnuite, oamenii au surprins şi câteva fulgere.

 

Miercuri inca sunt temepraturi usor mai mari decat cele normale in prima decada de martie, de la 7 pana la 14 grade la scara intregii tari, iar peste zi soarele este prezent cu generozitate si abia spre seara si in noaptea urmatoare se aduna nori ce lasa ploi prin sud-vestul tarii si numai izolat in rest, in timp ce la munte ninge din nou.

Vantul doar prin nord si zona montana inca mai sufla viguros, in rest se potoleste, iar in zilele urmaotare ne retine atentia racirea treptata a vremii, dar si faptul ca precipitatiile se extind si cuprind toate zonele tarii.