Vreme frumoasă de toamnă, cu dimineţi răcoroase. Vezi PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a ţării, însă va rămâne răcoroasă în orele dimineţii. Miercuri, cerul mai păstează câţiva nori ce lasă ploi slabe, local în zona de munte, Moldova, estul Transilvaniei şi Dobrogea, în timp ce în restul ţării soarele domină cerul. Joi, soarele stăpâneşte cerul şi numai prin regiunile estice şi pe la munte rătăcesc câţiva nori, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vineri, soarele domină cerul în mare parte din ţară, mai puţin în regiunile estice, unde se mai înnorează din când în când şi, izolat, este posibil să cadă câţiva stropi de ploaie.

03 sept. 2013, 14:03
Vreme frumoasă de toamnă, cu dimineţi răcoroase. Vezi PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Miercuri, vremea rămâne răcoroasă în majoritatea regiunilor, mai cu seamă în orele dimineţii. Amiaza vine cu temperaturi care nu trec de 17 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi abia dacă ajung la 27 de grade în Lunca Dunării. Cerul mai păstează câţiva nori ce lasă ploi slabe, local în zona de munte, Moldova, estul Transilvaniei şi Dobrogea, în timp ce în restul ţării soarele domină cerul. Vântul nu slăbeşte în intensitate pe crestele montane şi în est, unde va sufla cu putere, dar în restul teritoriului rafalele vor fi la cote mai scăzute, accentuând oricum senzaţia de răcoare.

Bucureştenii vor resimţi şi ei răcoarea dimineţii, deşi nici amiaza nu aduce temperaturi foarte generoase. Deşi soarele va ţine agenda zilei, la amiază nu se vor strânge mai mult de 25 de grade, iar vântul este agitat din când în când, furând gradele din termometre.

Joi, vremea este frumoasă ca aspect, dar se menţine răcoroasă, mai ales dimineaţa. Soarele stăpâneşte cerul şi numai prin regiunile estice şi pe la munte rătăcesc câţiva nori, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul mai are şi pe parcursul acestei zilei unele răbufniri nervoase în Moldova, Dobrogea şi pe crestele montane, în timp ce maximele termice pornesc de la 18 grade în Bucovina şi se opresc la 27 de grade în Lunca Dunării.

Vremea este frumoasă şi în Bucureşti, joi, dar rămâne răcoroasă, cel puţin în orele dimineţii. Nici urmă de nori nu va fi pe cer, vântul se domoleşte şi adie uşor, iar termometrele strâng 24-25 de grade.

Ziua de vineri nu aduce modificări. Soarele domină cerul în mare parte din ţară, mai puţin în regiunile estice, unde se mai înnorează din când în când şi, izolat, este posibil să cadă câţiva stropi de ploaie. Tot în aceste zone vântul continuă să fie mai alert, sporind senzaţia de rece, mai ales că temperaturile rămân la cote destul de modeste pentru data din calendar. Maximele se vor situa între 18 grade în Bucovina şi în zonele depresionare şi 27 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei.

Vremea se menţine frumoasă, dar răcoroasă, mai ales dimineaţa şi în Capitala. Va fi soare, vântul nu pune probleme, iar amiaza vine cu aproximativ 24 de grade, temperatura mai coborată cu 3 grade faţă de normalul perioadei.