Imagini de coşmar: Inundaţiile au început să facă ravagii în ţară VIDEO

Au apărut deja primele probleme din cauza inundaţiilor. În Maramureş, un drum a fost blocat de aluviuni după ce râul din apropiere s-a umflat din cauza ploilor. Crengi, mâl şi bolovani au fost aduşi de pe versanţi.

21 nov. 2015, 10:24
Imagini de coşmar: Inundaţiile au început să facă ravagii în ţară VIDEO

Meteorologii au emis vineri o avertizare de Cod Portocaliu de ploi valabilă în intervalul 21 noiembrie, ora 02 – 22 noiembrie, ora 09. Vizate au fost judeţele Maramureş, Bistriţa Năsăud, Bihor, Cluj şi Sălaj unde, se vor acumula cantităţi de apă care vor depăşi local 50 l/mp şi izolat 70 l/mp.

În Maramureş au apărut deja primele probleme din cauza ploii torenţiale. Râurile din zona Poienile de Sub Munte-Ruscova-Repedea mai au puţin şi ies din matcă. Mai mult, pe DJ187 în zona unei cariere de piatră, bolovanii au început să se prăvălească la vale și riscă să afecteze traficul rutier, potrivit actualmm.ro.

Reprezentaţii Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş spun că în zonă au fost trimise deja utilaje de la administrația locală pentru a înlătura bolovanii deja căzuți de pe versant.

Citeşte şi