VREMEA BUCURESTI: Frig şi ceaţă dimineaţa, temperaturi pozitive la prânz. PROGNOZA METEO weekend

VREMEA BUCURESTI: În prima parte a zilei şi noaptea va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, ce ar putea persista în special în zona preorăşenească. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade, iar cea minimă de -5...-3 grade.

15 ian. 2015, 16:07
VREMEA BUCURESTI: Frig şi ceaţă dimineaţa, temperaturi pozitive la prânz. PROGNOZA METEO weekend

VREMEA BUCURESTI Vineri, în Bucureşti, în prima parte a zilei va fi ceaţă sau nori joşi ce ar putea persista în special în zona preorăşenească. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade Celsius.

VREMEA BUCURESTI: Weekend-ul începe în Capitală cu ceaţă şi nebulozitate joasă, posibil persistentă. Vântul va fi domol, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 3 grade.

VREMEA BUCUREŞTI: În Capitală, cerul va avea înnorări şi duminica, mai ales în prima parte a zilei când va fi şi ceaţă. Vântul este liniştit, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar mai cu seama la deal şi la munte. Plouă la începutul săptămânii în vestul, centrul şi nordul teritoriului şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, în timp ce la munte, dar trecător şi în nordul Moldovei, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Ulterior, pe arii restrânse vor mai cădea precipitaţii slabe, iar în zonele joase de relief, se va semnala ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 11 grade.