VREMEA BUCURESTI: Ger, lapoviţă şi NINSOARE. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA BUCURESTI: RomaniaTV.net vă prezintă prognoza oficială ANM pentru zona Capitalei. 

27 oct. 2014, 16:33
VREMEA BUCURESTI: Ger, lapoviţă şi NINSOARE. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: Vorbim în continuare despre o vreme deosebit de rece pentru această perioadă din an în Bucureşti, unde cerul este noros şi mai ales în prima parte a zilei vor fi precipitaţii slabe, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul este puţin cam agitat, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

VREMEA BUCURESTI: Deşi mai creşte puţin temperatura în Capitală, vremea rămâne totuşi mai rece pentru această dată, cu o maximă termică de 8…9 grade. Cerul va fi mai mult noros, trecător vor fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă, dar vântul este liniştit.

VREMEA IN CAPITALA: Şi bucureştenii resimt joi încălzirea uşoară a vremii, cu cele 12…13 grade pe care le vor strânge termometrele. Din când în când soarele este umbrit de nori, nu plouă, dar dimineaţa este posibil să apară ceaţa.

În ultimele zile ale săptămânii, temperaturile rămân apropiate de cele normale pentru acestă perioadă din an, cu maxime cuprinse între 8 şi 15 grade. Se anunţă o vreme destul de însorită, iar singurul fenomen ce ne atrage atenţia este ceaţa, posibil asociată cu burniţă sau nori joşi ce îşi fac apariţia noaptea şi dimineaţa, în zonele joase de relief, cu precădere din sudul şi estul teritoriului.

Citeşte şi Se întorc NINSORILE, POLEIUL şi VÂNTUL. INFORMARE METEO de la ANM. Vezi HARTA