VREMEA IN BUCURESTI: Burniţă, ceaţă şi temperaturi tot mai scăzute. PROGNOZA METEO

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi în general închisă. Trecător va ploua slab sau va burniţa. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade. Vor fi condiţii de ceaţă.

20 ian. 2015, 20:50
VREMEA IN BUCURESTI: Burniţă, ceaţă şi temperaturi tot mai scăzute. PROGNOZA METEO

VREMEA IN BUCURESTI: Vreme destul de mohorată anunţă meteorologii pentru miercuri. Este posibil ca ceaţa să-şi facă din nou apariţia, trecător va ploua slab sau va burniţa, iar vântul abia dacă adie. Peste zi temperatura va urca până la cel mult 5 grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Norii lasă loc din când în când să se mai vadă şi câteva raze de soare, dar ploile nu vor lipsi. Acestea vor fi prezente în nord-vestul şi centrul teritoriului la începutul zilei, în timp ce în zonele joase din sud şi est plafonul de cori este compact, iar ceaţa, asociată cu burniţă sau ploaie slabă, va pune probleme de vizibilitate, mai ales în orele dimineţii. Pe crestele montane înalte, doar trecător, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare, iar vântul nu va sufla cel mult moderat. În aceste condiţii temperaturile nu vor depăşi 3…4 grade în unele localităţi din Moldova, în timp ce în Dealurile de Vest, acestea se avântă spre 13…14 grade în Dealurile de Vest, cu 10 grade mai mult decât ar fi normal în aceasta perioadă a anului.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar dacă norii domină cerul, trecător va ploua slab sau va burniţa, iar ziua este posibil să înceapă cu ceaţă. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată, iar soarele se arată printre nori ce trecător ar putea lasă câţiva stropi de ploaie. Vântul prinde putere şi în Bucureşti, dar maxima termică va fi de 11…12 grade.


loading...