VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ce ne aşteaptă de Paşte

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la această dată, deşi temperaturile mai cresc faţă de zilele precedente. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade.

07 apr. 2015, 15:17
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Ce ne aşteaptă de Paşte

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va continua să se încălzească uşor joi, în prima parte a zilei vor fi unele înnorări, apoi cerul va deveni mai mult senin, dar vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri se anunţă vreme frumoasă şi din ce in ce mai caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO. Pentru sâmbătă şi duminică, contrar traditiei populare conform căreia „cum este vremea de Florii aşa va fi şi de Paşte”, meteorologii anunţă vreme frumoasă şi destul de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 şi 22 de grade şi nici noaptea nu va fi foarte rece, mai puţin în zonele depresionare unde se vor înregistra ăn continuare temperaturi negative. Va fi soare şi numai prin vestul ţării se anunţă sâmbătă seara şi în cursul nopţii de Înviere câţiva nori, dar care nu vor aduce precipitaţii pentru ca în a doua zi de Paşte să-şi facă apariţia pe arii restrânse ploi slabe prin regiunile vestice, nordice şi centrale. Săptămâna viitoare se mai atenuează şi avântul temperaturilor, aşa că ar trebui să profitaţi din plin de zilele frumoase de la sfârşitul săptămânii.


loading...