VREMEA ÎN BUCUREŞTI. După două zile de ger, vom avea parte din nou de ninsori

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Locuitorii Capitalei se vor confrunta cu temperaturi extrem de scăzute în următoarele zile, însă cel puţin scapă de ninsori şi viscol.

30 ian. 2014, 15:21
VREMEA ÎN BUCUREŞTI. După două zile de ger, vom avea parte din nou de ninsori

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, vremea va fi rece, geroasă în special dimineaţa. Norii nu se dau duşi şi trecător va ninge slab. Vântul se agită puţin după-amiaza, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -9 grade. Vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO pe trei zile. Ger năprasnic în aproape toată ţara. Temperaturile scad şi până la -15 grade

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă în program câteva ninsori trecătoare şi nu mai mult de minus 4 grade. Dar măcar putem răsufla uşuraţi că vântul nu dă semne de intensificare.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Bucureştenii scot arsenalul de iarnă la înaintare şi duminică: lopeţile vor fi de folos din nou, pentru că încă mai ninge slab. Nu acelaşi lucru îl putem spune pentru vânt, care prinde putere şi rafalele vor face încă şi mai greu de îndurat cele minus 2 grade anunţate de meteorologi peste zi.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Ion Sandu, a anunțat joi, în cadrul comandamentului de iarnă de la Palatul Victoria, că urmează vreme geroasă în București, vânt puternic în partea de sud a țării și precipitații reduse cantitativ. „Până duminică seară, cantitățile de zăpadă vor fi nesemnificative și nu impun emiterea niciunui cod, nici măcar cod galben. Mai ales sâmbătă și duminică, pe partea de sud sunt însă intensificări ale vântului de 45—50 de km pe oră”, a afirmat Sandu, precizând că vântul va sufla mai tare în zonele Caraș și Mehedinți, unde este posibil să apară și „un cod de o oră sau două ore, până duminică seară”. În București meteorologii anunță temperaturi de până la—17 grade.

„În această noapte este foarte frig. La București vor fi—15,—17 grade, dimineața următoare începe să crească temperatura, vom ajunge undeva la—10 grade”, a spus Sandu. El a precizat că din 4 februarie mai urmează trei-patru zile geroase, cu temperaturi de până la—20 de grade