VREMEA IN BUCURESTI: Ninge în Capitală! PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: Ninsori slabe în Capitală, dar vremea se răceşte pe parcursul săptămânii. 

04 ian. 2015, 09:33
VREMEA IN BUCURESTI: Ninge în Capitală! PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA IN BUCURESTI: In Capitală, in orele diminetii de duminica sunt conditii favorabile producerii de polei, iar peste zi predomina ninsorile. Vantul sufla si el mai sprinten, si maxima zilei inca atinge 1…2 grade peste limita de inghet.

VREMEA IN BUCURESTI: In Bucuresti si luni mai sunt conditii pentru ninsoare slaba, vantul insa nu face excese, iar maxima nu trece de pragul inghetului, -2, cel mult 0 grade vor fi la amiaza.

VREMEA IN BUCURESTI: Marti, în Bucuresti doar trecator inca ninge putin si slab, vantul insa ramane pototlit, dar vremea se raceste, devenind deosebit de rece, cu -2…-1 grad la amaiza, in timp ce noaptea si aici se instaleaza gerul, minimele coboara sub -10 grade.

Vremea va fi geroasă miercuri, mai ales in orele diminetii, în toată ţara, iar la pranz in cateva localitati din estul si centurl tarii maximele amiezii nu trec de -12 grade si doar in sud/vestul extrem inca se ating -2 grade Celsius. Dar nu se mai asteapta precipitatii, cerul va fi destul de degajat si vantul doar in extremitatea de sud-est a tarii si pe crestele inalte de munte inca da semne de agitatie.

Si nici pentru urmatoatrele zile meteorologii nu au vesti prea bune, cel putin pana in weekend ramane vreme geroasa mai ales in sud, centru si est, in timp ce in rest temepraturile cresc putin, iar precipitatiile care se asteapta spre finalul saptamanii vor fi nu doar ninsori, ci si lapovite sau ploi, ce vor favoriza depuneri de polei. Iar in zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură.